Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detalii șocante despre cum a fost ucis fostul șef al Direcției Agricole Sibiu de fiul său drogat. ”Era un om special”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis în bătaie, în casă, iar suspect de omor este chiar fiul său, de 25 de ani. Tânărul locuia împreună cu părinții și ar fi săvârșit crima aflat sub influența drogurilor.  

Chiar el a sunat apoi, în toiul nopții, la 112. Mai fusese internat la psihiatrie după un episod dificil, de consum de marijuana.

Liviu Nicolae Nemțiu, un bărbat în putere, de 50 de ani, a murit ca urmare a loviturilor de pumni și picioare date de fiul său, duminică noapte, în jurul orei 3, au stabilit procurorii.

Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: ”Suspectul se afla sub inflența substanțelor interzise și era cunoscut cu afecțiuni psihice. S-a dispus efectuarea unei expertize medicolegale psihiatrice”.

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu avea o relație tensionată cu fiul său, consumator de droguri. În urmă cu doi ani, tânărul a fost internat, în ciuda voinței sale, la spitalul de psihiatrie.

Citește și
crima
„Așa a venit acasă”. Cum a încercat o femeie să mușamalizeze o crimă după ce și-a înjunghiat iubitul de 47 de ori în inimă

Era agitat, agresiv, nu mai dormea și nu se hrănea. O comisie de specialitate a stabilit că putea să-și facă rău oricând, ori să devină un pericol pentru alții, dacă nu urmează un tratament.

Bărbatul se ferea să vorbească despre problema fiului său

Copleșit de îngrijorare, tatăl evita să vorbească despre situația de acasă, spun prietenii familiei.

”Marius Maxim, prieten: Erau anumite probleme în familie tocmai din cauza băiatului cel mare.

Reporter: Au încercat să îl ajute?

Marius Maxim: Da, au încercat prin toate metodele. Se cam ferea, era un subiect sensibil, spunea că are probleme cu băiatul cel mare, a fost student la Cluj".

Ionuț Diaconeasca, prieten de familie: ”Suntem toți prietenii și colegii absolut șocați, a fost un coleg extrem de bun. Era un om special, un suflet cald, săritor, un suflet deschis la problemele colegilor și foarte implicat atunci când era nevoie de el".

Bărbatul ucis mai are doi copii, ambii majori, care nu au probleme cu drogurile. Tânărul inculpat pentru omor a fost reținut. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult