Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a încercat cetățeanul turc care a tranșat o femeie din București să își construiască un alibi. Unde a mers după crimă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Continuă cercetările în cazul cetățeanului turc acuzat că a ucis o femeie de 38 de ani din Capitală și i-a aruncat trupul în saci lângă autostradă.  

Polițiștii de la Investigații Criminale Dâmbovița l-au dus la locuința fostei sale soacre, din Teleorman, unde suspectul ar fi mers după crimă, posibil pentru a avea un alibi.

Anchetatorii au făcut două percheziții în localitatea Segarcea Vale din județul Teleorman. Una acasă la fosta soacră și alta la o casă deținută de fosta soție. Au vrut să caute și alte probe și să vadă, totodată, dacă găsesc acolo și o geacă pe care victima ar fi purtat-o în ziua dispariției.

Mai ales că bărbatul ar fi avut cheia de la locuința fostei soții și ar fi mers acolo imediat după ce a abandonat cadavrul la kilometrul 64 de pe Autostrada A1. Anchetatorii spun că ar fi stat acolo câteva ore și bănuiesc că a ales special acel traseu pentru a-și construi un alibi, în cazul în care polițiștii descopereau cadavrul.

Anchetatorii i-au localizat telefonul mobil la ora 5 dimineața la kilometrul 64 al autostrăzii A1 în locul în care a abandonat cadavrul, apoi imediat în localitatea Segarcea Vale, unde locuiește fosta sa soacră.

Citește și
Numărul adolescenților americani care stau pe Facebook s-a prăbușit în ultimii ani. Care e cea mai utlizată platformă
Caz șocant. Un bărbat a anunțat pe Facebook că oferă aproape 6.000 de euro oricui îi va ucide tatăl. Ce a urmat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult