Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă pasională în Botoșani. Un bărbat și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Hilișeu Horia, județul Botoșani, și-a omorât soția duminică, pe fondul geloziei, apoi s-a spânzurat.

Totul a început sâmbătă seară, atunci când cei doi au mers la o nuntă. Vecinii povestesc, potrivit Monitorul de Botoșani, că între ei existau certuri destul de dese, bărbatul fiind gelos. Același lucru s-a întâmplat și sâmbătă, când a pornit scandalul care a continuat și duminică.

Femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliției. Rudele spun că oamenii legii au fost acasă la cei doi, fără să ia însă vreo măsură. Bărbatul a fost invitat, totuși, la poliție luni dimineață.

În schimb, la primele ore ale dimineții, bărbatul de 53 de ani a luat un topor din magazine și a lovit-o cu putere în cap, în timp ce femeia dormea. Ulterior, acesta s-a spânzurat într-un copac.

Descoperirea a făcut-o mama femeii, îngrijorată fiind că aceasta întârzia la muncă.

Citește și
Florian Coldea
Florian Coldea: Am totală încredere în justiţie. Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei

“Prin somn a lovit-o, ea e în pat și-i lovită în cap, creierul e afară. Și el s-a dus de la vale la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui asta vorbă o spunea: că eu am să te omor și eu am să mă spânzur, o să vadă lumea ce o să fac eu. De trei ori a fost poliția, dar nu a făcut niciodată nimic. Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil n-a cerut ea”, a declarat mama.

“Au fost găsite două persoane, una de sex feminin decedată în pat, cu un traumatism cranian, și bărbatul spânzurat de un copac. Nu se știe când a avut loc ora decesului. Cel mai probabil în cursul dimineții”, a precizat medicul Mariana Carp, din cadrul SJA Botoșani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult