Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bulevardul Cetății din Timişoara a devenit pietonal timp de 10 ore. Şoseaua a fost luată cu asalt de copii și părinţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bulevard din Timișoara a fost rezervat în weekend doar pentru pietoni.

A devenit un loc al jocului, dansului și timpului petrecut în familie. Proiectul se numește "Străzi pentru comunitate", iar strada dedicată pietonilor este alta, în fiecare an. Timp de 10 ore, pe Bulevardul Cetății din Timişoara nu au trecut maşini şi tramvaie. Şoseaua a fost luată cu asalt de copii, părinţi, bunici şi s-a umplut de voie bună.

Băiețel: ”E fain că au blocat și străzile că ne putem desfășura activitățile liber”. S-a jucat badminton, baschet, volei, fotbal. Orice au ales, cu toţii s-au distrat pe cinste. Reporter: Ce vă jucați?

Mămică: Volei.

Reporter: Cu cine?

Mămică: Cu copii. Ei sunt cei mai...ne antrenează și pe noi. Atmosfera i-a molipsit şi pe cei mari, care s-au întors pentru un timp în copilărie. Bărbat: ”Desenăm pe asfalt și avem activități de genul. Suntem copii din nou și noi, de ce nu”. La ateliere de creație a fost întrecere la grădinărit, pictură, integrame sau croșetat. S-au dat şi premii! Mămică: ”O carte și un penar. Asta e foarte faină. M-am apucat de ea, deja. Și penarul ăsta, mi-am pus deja telefonul, deci e ok. Au câștigat copii și le folosesc eu”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult