Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un soldat al forțelor speciale britanice a decapitat un jihadist, după ce a rămas fără gloanțe

Un membru al forțelor speciale britanice SAS a decapitat un terorist cu o lamă de sabie, după ce unitatea sa a fost prinsă în ambuscadă în estul Afganistanului.

Potrivit Daily Mail, veteranul englez l-ar fi ucis pe extremist cu lama armei după ce ar fi rămas fără gloanțe, în urma unui schimb de focuri care a durat aproximativ 6 ore.

Apoi, după ce l-a ucis pe afgan, soldatul de elită i-ar fi luat arma și ar fi continuat lupta, eliminând mai mulți luptători ISIS.

Bătălia a avut loc în urmă cu vreo 6 luni, după o întâlnire între SAS și foști talibani, care acum sunt de partea guvernului din Afganistan, potrivit Daily Star.

La un moment dat, soldații englezi au fost atacați de ISIS și s-au refugiat într-o fermă, de unde au cerut sprijin aerian. Neștiind dacă mesajul lor a fost receptționat, trupele de elită SAS au făcut un pact, să lupte până la moarte, ca să nu fie capturați în viață, iar apoi să fie torturați și executați în fața camerelor de luat vederi.

Citește și
mosul iraq
Un călău ISIS, care își lapida victimele, capturat în Mosul de forțele irakiene

Mai mult, unii dintre jihadiști care mai știau engleză le-ar fi spus soldaților că le va trimite nevestelor lor capetele lor tăiate.

Însă chiar când ei credeau că este ultima zi din viața lor, au apărut 2 elicoptere americane Apache, bine înarmate, care i-au salvat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult