Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de profesoara din Neamţ care a avut o relaţie cu un elev

Your browser doesn't support HTML5 video.

O profesoară de română din Piatra Neamţ, a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare.

Pedeapsă vine, după ce un tânăr, cu care femeia a întreţinut relaţii sexuale, s-a sinucis din cauza ei. Băiatul, elev în clasa a 11-a , a sărit la sfârşitul anului trecut în râul Bistriţa, iar acolo şi-a găsit sfârşitul. Femeia este soţie de preot şi mama a trei copii.

În fata anchetatorilor, profesoara de 41 de ani a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu elevul ei. Magistraţii au condamnat-o pe femeie la 1 an şi jumătate , cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe o durată de 3 ani.

De asemenea, femeia nu mai are dreptul să-şi exercite profesia timp de 5 ai şi trebuie să plătească daune şi cheltuieli judiciare de 52 de mii de lei.

Incidentul a avut loc anul trecut, pe 17 noiembrie. Atunci tânărul de 17 ani s-a aruncat în râul Bistriţa, după ce profesoara l-a părăsit.

Citește și
Tanara ucisa de un sofer beat
Tanara de 27 de ani din Valcea, ucisa de un adolescent urcat baut la volan, a fost inmormantata. Era gravida in doua luni

La vremea respectivă femeia era însărcinată, iar la jumătatea acestui an a născut o fetiţă. Familia băiatului a cerut atunci test de paternitate, dar încă nu se ştie dacă bebeluşul este al elevului.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult