Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie

Your browser doesn't support HTML5 video.

O să mai lăsăm de la noi dacă vrem să fie armonie în relaţie că, pe alocuri, spiritele sunt mai încordate. Noi însă vrem să fim fericiţi.  

Vibraţia zilei este 2 şi o să ţinem cont de cei pe care-i iubim.

Horoscop 2 iunie 2023 – GEMENI

O să vă ia prietenii pe sus şi o să vă bucuraţi de un mediu care să vă priască, poate aveţi şi familia alături şi o să fie distracţie pentru toată lumea.

Horoscop 2 iunie 2023 – RAC

O să fiţi înconjuraţi cu căldură de oameni mai vechi, mai noi, unii dintre voi poate sunteţi la începutul unei relaţii şi totul o să decurgă frumos.

Horoscop 2 iunie 2023 – LEU

Se poate să vă deplasaţi cu trenul, cu avionul, dacă plecaţi din ţară, şi o să vă oferiţi câteva zile de răsfăţ, că vă pierise orice urmă de inspiraţie, de oboseală.

Horoscop 2 iunie 2023 – FECIOARĂ

Veştile sunt amestecate şi poate primiţi invitaţii de peste tot şi-atunci o să fiţi selectivi cu prietenii. La sănătate, acolo, sunt nişte accente mai ascuţite. Aveţi grijă.

Horoscop 2 iunie 2023 – BALANŢA

O să rulaţi nişte bani, chiar dacă e să rămâneţi acasă poate navigaţi pe online şi o să comandaţi diverse lucruri şi tot o să cheltuiţi bani. Şanse să călătoriţi sunt, totuşi.

Horoscop 2 iunie 2023 – SCORPION

Păreţi mai optimişti ca de obicei poate pentru că a apărut cineva în viaţa voastră sentimentală şi accesaţi toate resursele interioare ca să găsiţi un echilibru în relaţie.

Horoscop 2 iunie 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să faceţi o petrecere în familie şi să chemaţi şi prieteni, poate e un brunch şi o să vă eliberaţi de tensiuni după o săptămână mult prea încărcată.

Horoscop 2 iunie 2023 – CAPRICORN

E cineva care va crea o împrejurare numai bună ca să vă cunoaşteţi mai bine că există un potenţial de relaţie pe care n-ar vrea să-l piardă.

Horoscop 2 iunie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate e momentul propice să vă puneţi în valoare nişte calităţi, să cultivaţi un hobby care să vă întreţină o stare de spirit, cât se poate de bună.

Horoscop 2 iunie 2023 – PEŞTI

Se poate să vă duceţi la un eveniment care să v-aducă satisfacţii profesionale, că veţi da de oameni care să vă admire muncă şi să vină cu oferte de job.

Horoscop 2 iunie 2023 – BERBEC

O să ieşiţi la o cafea cu cineva care nu v-a mai creditat în ultima vreme, v-a contestat sinceritatea, dar voi o să-i dovediţi că s-a înșelat.

Horoscop 2 iunie 2023 – TAUR

O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie şi tot programul vostru de viaţă o să se schimbe - să vă luaţi şi o casă cât de curând.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult