Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupa „Vama” primele concerte LIVE în aer liber, din pandemie. „Nisipul să fie ud/Iar marea un pic amară” cu Tudor Chirilă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vorbim despre plajă, mare și muzică bună. Am primit o veste care ne face să simțim că ne îndepărtăm ușor-ușor de această perioadă dificilă.

 

Concertele organizate de trupa "Vama" în staţiunea Vama Veche vor fi transmise online, pe 23 şi 24 aprilie.

"Nisipul să fie ud/Iar marea un pic amară”. Tudor Chirilă explică cum decurge evenimentul din 23 şi 24 aprilie.

Tudor Chirilă: „În contextul ăsta al restricțiilor e așa, un fel de rază de speranță, noi nu facem altceva decât să mutăm studioul nostru dintr-un spațiu închis într-un spațiu deschis și să transmitem starea de spirit a unei Vămi care este încă nepornită și care are foarte mult farmec. E foarte aproape de felul în care am cunoscut-o eu, cel puțin, și asta este un lucru bun, dar trebuie să menționez că concertele, și cel de la apus și cel de la răsărit, vor fi fără public. N-ș vrea să rămână nimeni cu sentimentul că va fi un concert cu public pentru că situația și legea nu o permit.

Noi ne-am gândit că în ceastă perioadă de pandemie a fost o supraîncărcare a rețelelor sociale și de conținut din casele, din studiourile oamenilor, suntem o țară de podcasturi, mi s-a părut că nimeni nu s-a gândit să meargă în aer liber, să aibă marea în spate, răsăritul, și să dea oamenilor un sentiment că ne apropiem de o fază normală. Vor fi două concerte, accesul va fi exclusiv online, se va transmite pe platforma streamers, bilete se pot lua de aici, dar și de pe iabilet.ro. Dar nu vom putea avea public la locul concertului, ăsta este și motivul pentru care noi am renunțat la boxele din față, o dată că vrem să arate cât mai intim și să dăm sentimentul ăla de spectacol de teatru, de o postare filmică pe care o transmitem de acolo, și sigur și muzica noastră și o parte din cântecele Vama Veche care sunt foarte cunoscute și pe care lumea le așteaptă, probabil, într-un concert, mai ales în contextul ăsta. Eu cred că va rămâne un eveniment marcant, pentru că cred că suntem prima trupă care cântăm în aer liber în aceste condiții, chiar dacă nu va fi cu public.”

Citește și
LIVE Ediție specială ”Vocea României” de 1 Decembrie. Tudor Chirilă și Irina Rimes, un duet de excepție
Ediție specială ”Vocea României” de 1 Decembrie. Tudor Chirilă și Irina Rimes, un duet de excepție

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult