Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) John Smith, numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru UK

A organizat cu succes două gale MMA la Londra, iar acum adaugă o nouă realizare profesională.

La 1 iunie, John Smith a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. El are o serie de atribuții și responsabilități.

Cine este John Smith?

Deși are un nume străin, John Smith (46 de ani) este român get-beget! A devenit cunoscut după ce, anul trecut, a organizat două gale sportive importante în Marea Britanie, unde s-a stabilit de aproape 20 de ani. Prima gală, Kombat London, a avut loc pe 17 martie, iar a doua pe 30 iunie, ambele desfășurându-se în unul dintre marile ringuri din Regatul Unit.

Numeroase personalități de renume mondial, dar și figuri cunoscute din România, s-au adunat în nord-vestul Londrei, în cartierul Harrow, pentru a concura pentru trofeul KOMBAT LONDON. Evenimentul a fost marcat de prezența importantă a primarului din Harrow, Ramji Chauhan, care a onorat gala cu prezența sa. Această competiție a atras atenția atât a publicului local, cât și a pasionaților de MMA din întreaga lume, consolidându-și astfel reputația pe scena sporturilor de contact

John Smith este numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol

Anul acesta, John Smith a înregistrat o nouă reușită profesională, fiind numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Această funcție, care aduce cu ea numeroase atribuții și responsabilități, este valabilă pentru o perioadă de trei ani. În acest interval, John Smith trebuie să dovedească competență și dedicare, îndeplinindu-și toate obligațiile asociate rolului său. Numirea sa reflectă încrederea și respectul de care se bucură în comunitatea profesională.

Nu este străin de aceste responsabilități, având în vedere că de câțiva ani este patronul unei firme de pază și protecție în Londra. La concertul Andrei de pe Wembley Arena, care a avut loc pe 17 martie și a atras peste 12.000 de spectatori, John Smith a furnizat 60 de bodyguarzi pentru a asigura desfășurarea evenimentului fără incidente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult