Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 8 ani de la un orfelinat i-a tăiat gâtul unui alt copil, după ce a încercat să îl sufoce

Un băiat de 8 ani de la un orfelinat din statul american Florida a fost arestat după ce ar fi atacat un alt copil și i-ar fi tăiat gâtul, duminică după-amiază, potrivit Fox News.

 

Polițiștii din Lake County au fost solicitați să intervină în jurul orei locale 16:25 la o adresă din Clermont. Când au ajuns la imobil, au observat un copil care bătea la ușă. Băiatul plângea și spunea că nu vrea „să fie luat”.

Copilul a vrut de mai multe ori să fugă în timp ce polițiștii încercau să îi pună cătușele. Iar când au încercat să îl bage în mașină, l-a lovit cu piciorul pe unul dintre polițiști, dar și vehiculul.

Victima acestuia a declarat că agresorul este un copil care se află în plasament la adresa respectivă. Copilul a spus că a fost sufocat de băiatul de 8 ani, dar acesta i-a dat drumul când a spus că nu poate respira. Ulterior, în timp ce mânuia un cuțit de bucătărie, i-a tâiat gâtul victimei.

Unul dintre prietenii copilului atacat a intervenit și i-a luat cuțitul din mână băiatului de 8 ani.

Acesta nu s-a oprit, însă. A luat un băț și a încercat să își lovească în continuare victima, dar a fost oprit în cele din urmă de mai mulți copii.

Băiatul a fost plasat în arest și dus la Centrul de Detenție din Lake County.

Acesta a mai fost implicat n incidente violente, iar ceilalți copii care se află în plasament în acel imobil se tem de el, potrivit anchetatorilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult