Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Job-ul pe care nimeni nu îl vrea, dar care este extrem de profitabil. „Este cel mai simplu mod de a face bani”

O femeie susține că face o muncă pe care nu dorește nimeni să o facă, dar care îi aduce foarte mulți bani.  

Cindy, din Australia, cataloghează salariul pe care îl primește ca fiind „foarte profitabil” și susține că se bucură de o mulțime de avantaje. Aceasta susține că ce face ea este cel mai simplu mod de a face bani.

Populară de TikTok, Cindy spune că nu cheltuiește niciun ban timp de săptămâni întregi, dar în schimb produce continuu. Ea lucrează într-o mină.

„Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai ușoare modalități de a face bani, veniți în mină. Mi-aș fi dorit să știu asta mai devreme, dar asta e", a spus ea, conform The Sun.

Cindy a venit din străinătate pentru a lucra în minele australiene și spune că toată această experiență merită din plin.

Citește și
politie
Tentativă de furt din Mina Livezeni. Poliţiştii au găsit 21 de saci plini cu cărbune, abandonaţi de hoţi

Cu banii pe care îi câștigă la mină, Cindy susține că duce o viață de lux. Aceasta susține că economisește foarte mult.

Femeia are majoritatea nevoilor asigurate de companie. Ea susține că îi ajung 15 dolari pentru două săptămâni, pentru că nu are cheltuieli.

Compania pentru care lucrează îi asigură mâncare zilnică, cazare și zboruri gratuite. Aceasta spune că singurul lucru pe care îl plătește este detergentul de rufe.

Pe lângă avantajele economice care vin odată cu locul de muncă, Cindy mai spune că meseria de miner îi permite să exploreze.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult