Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Tu ce faci cu toate monedele din casă?

Soluția Kaufland: Când mergi la cumpărături, duci monede și îți iei la schimb un voucher de cumpărături.

De acum înainte, când mergi la cumpărături, nu neglija monedele pe care le primești ca rest. Strânge-le pe toate într-un borcan sau o pușculiță și data viitoare când mergi într-un magazin Kaufland, asigură-te că le iei pe toate cu tine.

Pentru a scăpa de grija mărunțișului din casă, Kaufland îți pune la dispoziție o soluție ușoară și rapidă. Toate magazinele Kaufland din țară sunt dotate cu un aparat de colectare a monedelor, care îți oferă la schimb un card de cumpărături.

Clienții pot depune în aparate monede românești, de orice fel. Monedele respective sunt transformate în vouchere de cumpărături, care pot fi folosite în oricare dintre locațiile sale.

Aparatele de acest fel sunt amplasate chiar la intrarea în magazin, ele emițând o chitanță, în baza monedelor care sunt predate de către clienți. Cardurile valorice pot fi preluate apoi de la biroul de informații, aflat tot la intrarea în hipermarket.

În 2021, aproximativ 265.000 de oameni au folosit aparatele din magazinele Kaufland, colectând peste 85 de milioane de monede. Valoarea totală a depozitelor a depășit suma de 12.5 milioane de lei.

Aflați mai multe despre aparatele de colectat monede, disponibile în toate magazinele Kaufland din țară: Kaufland | Scapă de grija monedelor!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult