REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016, SECTORUL 5. Daniel Florea, dat castigator de exit poll-uri, Vanghelie contesta sondajele

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Daniel Florea (PSD + UNPR) a castigat cursa, potrivit rezultatelor provizorii, iar Marian Vanghelie se afla de abia pe locul 3.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 

UPDATE LUNI, ORA 09:00 La sectorul 5, Daniel Florea conduce cu 36,51% din voturi, potrivit rezultatelor provizorii. Marian Vanghelie se afla de abia pe locul 3.

UPDATE DUMINICA, ORA 21:00 Ultimele exit poll-uri indica o victorie clara a candidatului PSD, Daniel Florea. Marian Vanghelie sustine insa ca sondajele nu sunt corecte si ca el este adevaratul castigator.

"Cred ca votul de astazi, atat pentru mine, care cred ca am castigat cu un procent foarte mic, distanta nu este foarte mare, in contextul in care aceasta lege este in defavoarea partidelor mici si a candidatilor care au vrut sa se afirme. Noi, candidand pe un partid foarte mic, as vrea sa transmit un mesaj - cred ca romanii care au iesit astazi, nemultumiti, suparati si foarte nesiguri pe viitor, cred ca a fost un mesaj ca au nevoie de demnitate, de un viitor mai bun, au nevoie de oameni politici cu curaj, oameni care intr-adevar pot sa le apere drepturi. Au nevoie de incredere pentru ca in urmatoarea perioada sa se schimbe lucrurile in Bucuresti si in Romania", a declarat Vanghelie.

El considera ca inca nu se poate declara invins, afirmand ca este dezamagit de cei care fac sondaje. "Avem o experinta cu cei care fac acest sondaj. Au mai castigat alegerile si cei din Moldova si au pierdut alegerile cu 15 procente. Am o dezamagire mare fata de cei care au dat acest sondaj si au facut aceasta practica. Practica de pe teren si de la reprezentantii din sectiile de votare imi spun ca am intre 5 si 8% fata de urmatorul care vine dupa mine", a mai spus Vanghelie.

Potrivit unui exit poll Digi 24/IRES, Dan Florea (PSD+UNPR) a obtinut 35,4% din voturi, Marian Vanghelie - 20,7% iar Ovidiu Raetchi (PNL) - 28,1%
 

Candidatii la Primaria Sectorului 5 din Municipiul Bucuresti:

Partidul Alianta Liberalilor Si Democratilor - Marian Dan
Alianta Electorala PSD + UNPR - Daniel Florea
Partidul Romania Unita - Bogdan-Alexandru Lencu
Partidul National Liberal - Ovidiu-Alexandru Raetchi
Candidat Independent- Aurel-Catalin Stochita
Partidul Dreptatii Sociale - Marian-Daniel Vanghelie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO