Birouri din Primaria Ploiesti, inchise din cauza suspiciunii de gripa AH1N1

Ultima actualizare: 28-10-2012 04:45
gripa noua

10 angajati ai Primariei Ploiesti au fost trimisi acasa joi dimineata, cu recomandarea de a se izola la domiciliu, iar birourile in care lucrau acestia au fost inchise din cauza unei suspiciuni de gripa AH1N1.


Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Ploiesti, Cristina Iancu, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Prahova au decis sa inchida trei birouri din Primarie, iar cei 10 angajati care lucrau in spatiile respective sa fie trimisi acasa din cauza suspiciunii de gripa noua.

Iancu a precizat ca incepand cu ora 14.00 va fi inchisa pentru dezinfectie toata cladirea in care functioneaza Primaria Ploiesti si in care isi au sediile si Consiliul Judetean, Prefectura, cabinete parlamentare si corespondenti ai unor institutii mass-media.

Surse din Primaria Ploiesti au declarat ca masurile au fost luate dupa ce o femeie care lucreaza in institutie ar fi fost disgnosticata cu virusul gripei noi. Aceleasi surse au precizat ca si fiul femeii lucreaza la Directia de Informatica din cadrul Primariei, insa la birourile de informatica reprezentantii DSP nu au luat pana acum nicio masura.

Gripa noua, AH1N1, fata in fata cu romanii!
Numarul bolnavilor a depasit 700

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO