(P) Legumele Mega Image au gust bun și sunt crescute sănătos, la țară

×
Codul embed a fost copiat

În programul Gusturi românești de la gospodari dezvoltat de Mega Image alături de peste 220 de producători locali, aceștia cultivă fructe și legume doar prin agricultură sustenabilă, direct în sol, în solarii sau în livezi atent supravegheate.

Tratamentele se fac la recomandarea inginerului agronom din program, iar la unele legume dăunătorii sunt tratați natural, totul pentru a păstra gustul bun, de la țară.

Fructele și legumele sunt curate, sănătoase și ajung din grădinile gospodarilor direct în magazine în mai puțin de 24 de ore de la cules.

Ioana, producător local: „Tot ce cultivăm noi aici e natural, e direct în pământ. Roșiile și toate celelalte legume trebuie să fie gustoase, dar și sănătoase. Si asta este munca noastră, să le creștem așa cum trebuie, să le livrăm proaspete, direct din grădină, de aici de la noi, pentru clienții Mega Image. Mega Image ne sprijină cu tot ce avem nevoie ca să cultivăm legume sănătoase, cu analiza apa, sol, semințe profesionale si mai ales cu consultanta inginerului agronom. Legumele sunt sigure pentru toată familia și noi consumăm direct de aici”.

Adrian Nicolaescu, reprezentant Mega Image: „Să faci agricultură sustenabilă nu e ușor. Iar noi, ca retailer, suntem responsabili de legumele și fructele pe care le oferim clienților noștri. Legumele și fructele trebuie să fie curate, sănătoase și, mai ales, să își păstreze gustul bun. De aceea, de peste 7 ani, lucrăm alături de producătorii locali și supraveghem atent, pas cu pas, întregul proces de cultivare, de la sămânță până la cultivare. În programul Gusturi românești de la gospodari investim în gust și în siguranța legumelor și suntem parteneri pe termen lung cu toți producătorii care fac parte din program, cărora le oferim o afacere la cheie”.

Citește și
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi
Articol recomandat de sport.ro
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) A cincea acțiune de reîmpădurire inițiată de Apa Bucovina
(P) A cincea acțiune de reîmpădurire inițiată de Apa Bucovina

Maspex Romania prin brandul de apă Bucovina a realizat o nouă acțiune de reîmpădurire acasă, în Ținutul Echilibrului.

(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Recomandări
Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.

România, centru logistic pentru reconstrucția Ucrainei. Ministrul Economiei: „Geografia este de partea noastră
România, centru logistic pentru reconstrucția Ucrainei. Ministrul Economiei: „Geografia este de partea noastră"

România poate fi un centru logistic pentru reconstrucţia Ucrainei, spune ministrul Economiei, Ştefan-Radu Oprea. Aproape 80% din exportul de grâne din țara vecină se face prin România.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.