(P) ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), performanță maximă într-un ultraportabil cum nu ai mai văzut

asus

Ești în căutarea unui laptop premium care să îți asigure un confort deosebit la lucru? Cu ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) căutarea a luat sfârșit.

Ecranul ASUS Lumina OLED de 13.3 inch care redă imagini de o claritate excepțională și designul nemaiîntâlnit de elegant al carcasei cu grosimea de doar 1 centimetru și o greutatea de doar 1 kilogram fac din noul Zenbook ultraportabilul perfect pentru cei care vor să combine stilul și mobilitatea cu performanțq fără limitări.

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304)este un laptop ultra-portabil ce impresionează atât prin eleganță, cât și prin rezistență. Carcasa sa este fabricată dintr-un aliaj de magneziu și aluminiu care îi oferă o protecție sporită împotriva șocurilor și zgârieturilor. Datorită materialelor premium folosite, laptopul are o greutate de doar 1 kilogram și o grosime de numai 1 centimetru când este complet închis. În ciuda dimensiunilor reduse, ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) respectă standardul militar american MIL-STD-810H care presupune 26 de teste de durabilitate, ceea ce oferă garanția că laptopul poate rezista chiar și celor mai dificile condiții de utilizare.

ASUS Lumina OLED  - un ecran care redă imagini ultra-realiste

Ecranul ASUS Lumina OLED este unul dintre cele mai atractive elemente ale laptopului Zenbook S 13 OLED (UX5304). Acesta are o rezoluție 2.8K (2880 x 1800 pixeli) și un format 16:10 care îți oferă un spațiu de lucru semnificativ mărit pe verticală. Datorită tehnologiei OLED, ecranul oferă un contrast uimitor de 1.000.000:1, culori bogate și unghiuri de vizionare largi, fiind perfect pentru a te bucura de conținutul multimedia preferat, a edita imagini sau a lucra cu mai multe fișiere simultan. Ecranul ASUS Lumina OLED are și o funcție specială care reduce emisia de lumină albastră, protejându-ți ochii și îmbunătățind calitatea somnului.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Ecranul ASUS OLED se numește “Lumina” pentru că vine cu avantaje suplimentare care cuprind, printre altele, calibrarea din fabrică pentru a obține o acuratețe a culorilor Delta < 1 și integrarea tehnologiilor ASUS Splendid, Target Mode și Tru2Life pentru reglarea culorilor, optimizarea consumului de energie și sporirea clarității atunci când se redau materiale video. De asemenea, ecranele ASUS OLED beneficiază de tehnologia ASUS OLED Care care previne apariția burn-in-ului și oferă automat garanția ASUS care acoperă costul schimbării ecranului dacă acest defect apare în perioada de garanție.

Un panou OLED oferă imagini de înaltă calitate, culori vii și contrast ridicat. Datorită tehnologiei ASUS OLED, fiecare pixel se aprinde și se stinge individual, generând un negru profund și un alb strălucitor la o luminozitate maximă de 550 niți. Ecranul acoperă întreaga gamă de culori DCI-P3, standardul folosit în domeniile creative. Calitatea superioară a ecranului ASUS Lumina OLED este atestată de certificările Dolby Vision, Pantone Validated și VESA DisplayHDR True Black 500.

Ultraportabilul care îți oferă mai mult decât te-ai aștepta de la un laptop

Zenbook S 13 OLED (UX5304) nu este doar un laptop elegant și ultra-portabil, ci se remarcă și prin componentele sale interne de ultimă generație, printre care se numără și procesoarele Intel de generația 13, certificate Intel Evo. Utilizatorii pot opta pentru configurații care includ procesoare până la un impresionant model Core i7 ce asigură o performanță ridicată pentru orice tip de activitate, fie că este vorba de navigare pe internet, editare de documente, vizionare de conținut multimedia sau jocuri video.

În plus, noul Zenbook S 13 OLED (UX5304) oferă o viteză de citire a datelor impresionantă fiind dotat cu până la 32 GB de memorie RAM LPDDR5 la 5200 MHz și un SSD NVMe PCIe 4.0 de 1 TB cu o viteză de 6500 MB/s. Datorită bateriei generoase de 63 Wh vei avea parte si de o autonomie generoasă care îți va permite să lucrezi oriunde te-ai afla, chiar și fără acces imediat la o priză. Tehnologia WiFi 6 cu care este dotat te va ajuta și ea în acest sens, permițând transferuri rapide de date fără fir. Asta nu înseamnă că nou venitul în familia Zenbook nu permite conectarea la diverse dispozitive, pentru că are în dotare suita completă de porturi I/O, care include 2 x Thunderbolt ™ 4, USB-A 3.2 Gen 2, HDMI 2.1 și mufă audio.

Performanța fără egal este posibilă și datorită sistemului inovativ de răcire care este ajutat și de balamaua care ridică tastatura la un unghi ergonomic, permițând, totodată, ca aerul să circule mai eficient în zona componentelor.

Ultraportabilul care respectă mediul înconjurător

Promisiunea ASUS pentru un viitor mai verde se reflectă și în cazul Zenbook S 13 OLED (UX5304) care a fost proiectat cu responsabilitate pentru a proteja mediul înconjurător.

Prin dimensiunile sale extrem de reduse, acest laptop a fost realizat făcând economie de materiale și energie în procesul de fabricație, reducând, astfel, amprenta de carbon cu mai mult de 50%. De asemenea, ASUS folosește materiale ecologice, cum ar fi materiale industriale (PIR) și consumabile reciclate (PCR), materiale reciclate din oceane, ambalaje din hârtie certificată FSCTM Mi și aluminiu cu finisaj ceramic, un material unic și exclusiv pentru produsele ASUS, care îmbunătățește durabilitatea în timp și ergonomia laptopului.

Zenbook S 13 OLED (UX5304) este cel mai ecologic laptop Zenbook creat până acum, în conformitate cu valorile fundamentale ale companiei ASUS.

Laptopul beneficiază de 3 ani de garanție locală de tip pick-up and return și este disponibil la partenerii ASUS sau poate fi cumpărat direct din eShop ASUS România.

În perioada 27 aprilie - 10 mai are loc în eShop ASUS România promoția de lansare, o campanie care vine cu un cadou inedit pentru primii 15 cumpărători ai noului model ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304).

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

(P) Irina Rimes și-a invitat fanii la dans prin intermediul #FreeClipChallenge. „Căștile au rămas la locul lor”
(P) Irina Rimes și-a invitat fanii la dans prin intermediul #FreeClipChallenge. „Căștile au rămas la locul lor”

Când vine vorba de lumea showbiz-ului, Irina Rimes știe cel mai bine cum să-și țină aproape fanii.

 

(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Recomandări
Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți
Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, luni, 29 aprilie, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare din 2024.

Atac sângeros în apropierea unei stații de metrou din Londra. Un individ a lovit cu maceta mai multe persoane
Atac sângeros în apropierea unei stații de metrou din Londra. Un individ a lovit cu maceta mai multe persoane

Atac sângeros în apropierea unei stații de metrou din Londra. Mai multe persoane au fost lovite cu o macetă de un individ furios.  

Primele imagini de la atacul nemilos al rușilor în Odesa. Bilanțul morților a crescut. VIDEO și GALERIE FOTO
Primele imagini de la atacul nemilos al rușilor în Odesa. Bilanțul morților a crescut. VIDEO și GALERIE FOTO

Bilanţul atacului rus cu rachetă în Odesa a crescut marţi la cinci morţi, în urma unui deces la spital, anunţă oficiali, iar dintre cele 28 de persoane rănite în atacul de luni, 23 erau spitalizate în continuare, unele în stare gravă.