(P) Aplicația de fashion H&M este disponibilă și în AppGallery și se poate descărca în orice telefon Huawei

(P) Aplicația de fashion H&M este disponibilă și în AppGallery și se poate descărca în orice telefon Huawei

Cum se poate instala aplicația H&M în telefonul Huawei? Deschide AppGallery din telefonul Huawei. Tastează H&M în câmpul de căutare (poți tasta și doar HM sau hm, rezultatul va fi cel corect).

Apoi apasă pe INSTALL. Instalarea va începe rapid și se va finaliza în scurt timp.

Ulterior, trebuie să apeși pe OPEN, apoi te poți bucura de aplicația H&M pe telefonul tău Huawei și îți poți comanda hainele și accesoriile dorite!

AppGallery este un ecosistem inteligent

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Cu ajutorul ecosistemului HMS interconectat, utilizatorii AppGallery beneficiază de o experiență inteligentă și continuă, indiferent dacă utilizați smartphone-ul, computerul sau tableta HUAWEI acasă sau la birou. 

Pentru multi-tasking în diferite scenarii, posibilitatea de a utiliza aplicații pe dispozitive multiple permite o productivitate și creativitate mai bune.

AppGallery a avut o creștere incredibilă în ultimele 18 luni, poziționându-se ca o platformă competitivă care s-a clasat în top 3 platforme de aplicații la nivel global. Numărul de aplicații care au fost integrate în AppGallery în 2021 a fost cu 147% mai mult de la un an la altul.

AppGallery este ales zilnic de milioane de consumatori și a câștigat încrederea a mii de parteneri la nivel global. AppGallery are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni.

Având experiența de utilizare în prim-plan, AppGallery este intuitiv și ușor de folosit, oferind aplicații populare și oferte de top, ceea ce a dus la o creștere netă a scorului de satisfacție cu peste 20% în rândul utilizatorilor în 2021.

Până în prezent, peste 6 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Huawei Developer Alliance, ceea ce a condus la integrarea a peste 220.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global. Acest lucru a contribuit la dezvoltarea înfloritoare a platformei AppGallery și a serviciilor HMS.

Huawei Phone Clone permite consumatorilor să-și transfere aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul lor HUAWEI. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.

AppGallery asigură securitatea datelor private. Orice aplicație din surse terțe în AppGallery trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși.

AppGallery are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație.

În plus, efectuează inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații și le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

Toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor. Toate centrele noastre de date locale respectă, de asemenea, politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate.

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery este valabil la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, a introdus o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula reclamele.

Utilizatorii AppGallery își pot gestiona cu ușurință finanțele, având acces la aplicații fintech de la companii de toate dimensiunile, de la bănci globale până la start-up-uri locale. Aplicațiile includ: Revolut, New Raiffeisen Smart Mobile, George Romania, YOU BRD, BT Pay, Garanti și UniCredit.

AppGallery acoperă toate aspectele vieții tale sociale, indiferent dacă îți place să faci cumpărături, să mănânci în oraș sau să te conectezi cu ceilalți, cu ajutorul aplicațiilor precum Tinder, Viber, Snapchat, Bolt Food, Lidl Plus, Kaufland, Carrefour, Up Mobil, MyEdenred, Tazz.

Hărțile de primă clasă, navigarea și aplicațiile de călătorie sunt toate la îndemână cu AppGallery. Nu te vei rătăci niciodată cu o gamă largă de aplicații, inclusiv Petal Maps, Trip.com, Agoda și Ryanair.

QR CODE SUPORT AppGallery:

 

Cine are nevoie de ajutor pentru descărcarea aplicațiilor în telefonul Huawei, poate scana QR codul de mai jos, pentru a fi direcționat spre un cont de Whatsapp, unde va primi răspuns de la echipa de suport a AppGallery.

Noul smartphone HUAWEI nova 10 Pro

HUAWEI nova 10 Pro moștenește designul nova, îmbunătățind designul original Star Orbit Ring și adaptând un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii și o face mai catifelată la atingere. 

HUAWEI nova 10 Pro are o grosime de 7,88 mm și cântărește 191 g, păstrând un echilibru perfect între performanță și designul ușor de ținut în mână. Noul smartphone vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație de rafinament, dar și în varianta de culoare premium discretă Starry Black.

HUAWEI nova 10 Pro vine cu un spațiu de stocare internă de 128GB sau 256GB și 8GB RAM.

HUAWEI nova 10 Pro acceptă HUAWEI SuperCharge de 100 W și este echipat în premieră cu noul mod Turbo, depășind limitele consumului de energie pentru încărcare instantanee. Pentru a încărca telefonul cu până la 60% este nevoie de doar 10 minute, iar pentru încărcare completă sunt necesare doar 20 de minute, durată similară cu cea pentru încărcarea unui nou joc.

HUAWEI nova 10 Pro dispune de răcire cu lichid VC Ultra-Generation, care asigură disiparea căldurii cu viteză și uniformitate.

HUAWEI nova 10 Pro vine cu un ecran viu colorat și o îmbunătățire spectaculoasă a detaliilor. Noul smartphone poate reda 1,07 miliarde de culori, are o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, pentru o experiență de utilizare mai fluidă în activitățile zilnice, navigarea web sau alte interacțiuni.

Cu HUAWEI Multi-Vision Photography, noul smartphone aduce obiective de înaltă calitate pentru camera frontală dublă. Prima cameră frontală cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP din industrie acceptă un unghi larg de 100 de grade și calitate video 4K, oferind o rezoluție și o sensibilitate la lumină excelente. 

Camera frontală pentru portrete de 8 MP, o altă premieră în industrie, dispune de zoom optic 2X și zoom digital de până la 5X, extinzând limitele percepției umane și oferind cea mai bună experiență de portret close-up.

HUAWEI nova 10 Pro dispune și de prima cameră frontală din industrie cu AF instantaneu și detecție în patru faze (QPD), în care fiecare pixel este dedicat fotografierii și focalizării. Față de un obiectiv cu autofocus obișnuit, aceasta promite o creștere cu 30% a vitezei de focalizare, ceea ce îmbunătățește cu 119%  rezoluția imaginilor realizate cu unghi larg. Grație camerei pentru portret close-up și autofocusului pe subiectul principal, rezoluția portretelor în prim-plan este acum cu 150%  mai mare.

Compoziția cadrului XD Fusion îmbunătățește fotografia mobilă în fiecare scenariu: fotografii cu iluminare frontală, iluminare din spate și HDR cu expunere multiplă, pentru a obține efecte bokeh delicate, ajutând utilizatorii să surprindă portrete close-up clare, de înaltă calitate, la un clic distanță de declanșare.

De asemenea, camera principală a modelului HUAWEI nova 10 Pro vine cu un sistem Ultra Vision Photography de 50 MP. Spre deosebire de un senzor obișnuit, acesta adoptă matricea filtrelor de culoare RYYB Huawei, pentru un aport de lumină cu 40% mai mare. 

În plus, acceptă AF instantaneu și detecție în patru faze, alături de tehnologia zero shutter-lag (ZSL), care oferă fotografii ideale în medii cu lumină scăzută, precum și funcția AI Snapshot pentru a surprinde fiecare moment.

Datorită capabilităților de autofocus îmbunătățite ale camerei frontale duble, HUAWEI nova 10 Pro poate comuta în mod inteligent focalizarea pe diferite subiecte, iar funcția Showcase Focus permite ca subiectele să fie afișate clar chiar și în vlog-urile filmate în interior. 

În plus, se pot utiliza mai multe camere ale smartphone-ului pentru fotografierea simultană, acesta oferind o experiență de fotografiere multi-cameră, prin utilizarea camerei frontale duble, a camerei frontale și a celei principale, precum și fotografiere imagine în imagine. Pentru fotografiile în aer liber cu câmpuri largi de vizualizare, utilizatorii se pot bucura de capabilitățile puternice de autofocus dual ale camerei frontale, ce permit surprinderea de imagini pitorești și pot regla zoom-ul pentru a filma cu ușurință videoclipuri cu zoom de 0.7X~5X.

Pentru filmarea subiectelor cu camera principală, HUAWEI nova 10 Pro vine cu funcția Follow Focus care fixează și urmărește subiectul filmat. Chiar dacă acesta este fixat temporar, focalizarea va rămâne în continuare pe el când va reapărea în cadru. 

Seria nova 10 vine și cu aplicația Petal Clip pentru crearea de clipuri video cu un singur clic, ce include fotografierea în mișcare, stabilizare video, gradarea culorilor, captarea audio și tehnologii de editare, pentru realizarea de vloguri.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Habitat for Humanity a inaugurat Cantina BufKids: mese calde pentru 50 de copii vulnerabili din Buftea
Habitat for Humanity a inaugurat Cantina BufKids: mese calde pentru 50 de copii vulnerabili din Buftea

Chef Nicolai Tand a pregătit, împreună cu copiii, prima masă din noua cantină BufKids din Buftea, inaugurată de Habitat for Humanity.

(P) Enayati Medical City a deschis cea de-a treia policlinică în zona de nord a Capitalei
(P) Enayati Medical City a deschis cea de-a treia policlinică în zona de nord a Capitalei

Enayati Medical City a deschis cea de-a treia policlinica in zona de nord a capitalei, localizată pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 5b, București.

(P) Genpact deschide un centru de inovare în inteligență artificială la București
(P) Genpact deschide un centru de inovare în inteligență artificială la București

Genpact România a deschis un centru de inovare în Inteligenţa Artificială în Bucureşti.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.