(P) Adidași bărbați: cum să-i alegeți, cum să-i purtați bine

(P) Adidași bărbați: cum să-i alegeți, cum să-i purtați bine

Adidașii au devenit atât de populari în picioarele noastre încât merită mereu să fie purtați. Dar cum alegem perechea potrivită și cum ne asigurăm că îi purtăm bine?

Există câteva sfaturi pe care le puteți urma pentru a vă asigura mereu că faceți cea mai bună decizie atunci când vine vorba despre adidași bărbați. Iată mai jos care sunt aceste sfaturi și cum să le aplicați.

De ce să porți adidași bărbați?

Pentru că sunt cea mai versatilă alternativă la pantofii / pantofii de rochie pe care i-ai purtat toată dimineața cu costumul pentru a ajunge la serviciu. Adidașii sunt piese casual, care se potrivesc cu ușurință într-o ținută fără pretenții. Există, de asemenea, o dimensiune de confort și de alegere a stilului, care definește restul ținutei tale și nu o limitează la nivelul "jachetă / cămașă / cravată / mașină de cafea". Adidașii simplifică și pun în valoare o mulțime de lucruri dintr-o ținută și fac ca piesele să fie ușor de purtat și de asortat. Cu o anumită libertate și fără a face prea multe greșeli.

Ce adidași bărbați să alegeți?

"Da, dar adidașii nu sunt eleganți, sunt urâți și te fac să arăți ca un adolescent." Nu, ansamblul contradictoriu al unei ținute este cel care îți dă această impresie. Pentru a simplifica, există 3 tipuri de adidași:

• Adidași bărbați care sunt deseori descriși ca fiind "ieftini" (material și design), care sunt destul de neutri și nu adaugă nimic la o ținută. Vezi acest tip de adidași în fiecare zi. Atât de multe încât aproape că sunt banali. Convers low-end, Nike de alergare, New Balance cu designul lor veșnic, care par să fi fost produse în masă și vândute acelorași oameni. Ele transmit un stereotip (adesea peiorativ) și servesc mai mult ca un marker social și consumerist decât orice altceva. Este aroma de vanilie fără gust a stilului vestimentar. Desigur, există câteva modele excelente în cadrul acestor mărci, dar ele reprezintă abia 1% din producția totală... pe care ar trebui să o căutați.

•  Adidași bărbați mid-range care arată bine și costă ceva mai mult.Se simte un început de calitate, un minim de standard în vizual și mai ales o mare ușurință a perechii amintite de a da forță stilului vestimentar al celui care le adoptă. Este compromisul perfect între buget, stil și calitate.

• Adidași bărbați de designer, eleganți și bine concepuți, care sporesc statutul și „strălucesc” în orice ținută. Aici ne aflăm de cealaltă parte a baricadei și piesa trebuie să fie considerată ca fiind ceva de sine stătător. O pereche de adidași de firmă are adesea mult caracter și aproape că trebuie să construiești ținutele în funcție de tipul de adidași pe care îi ai în picioare. Altfel, ajungi ca un rapper american care confundă Lanvin și mocasinii atunci când îi încalță pentru că aceștia transcend statutul de "traineri" și îi transformă uneori în obiecte de deghizare, când ar trebui să fie stăpâniți.

Cum alegi adidași bărbați?

O pereche de adidași = conotație sportivă. Albul este cea mai neutră culoare, în sensul că poate fi asortată cu toate culorile fără să influențeze combinația și cea mai ușor de asortat cu restul ținutei. Există, de asemenea, bej și gri ca înlocuitori, dacă sunteți în supradoză de alb. 99% dintre oameni poartă blugi mai închiși la culoare. Adidașii de culoare deschisă îi pot face să iasă mai mult în evidență, creând contraste frumoase.

Apoi ajungem la cazul adidașilor negri: ar trebui să riscăm? La această întrebare, o mulțime de sfaturi bune! Răspunsul este că totul depinde de material. O culoare închisă va avea tendința de a amplifica această problemă și de a scoate în evidență sărăcia designului dacă pielea folosită este de calitate inferioară față de o piele moale, netedă și confortabilă (miel, vițel etc.). Încercați să purtați adidași de culoare închisă și blugi albaștri decolorați, dar și adidași de culoare deschisă și blugi închiși la culoare. De aici o explicație parțială a celebrei reguli care spune că nu trebuie să porți mai mult de 3 culori pe tine: pur și simplu pentru a evita să compari piesele între ele și să le judeci individual.

 Cum recunoști o pereche bună de adidași bărbați?

Este ușor. Fii atent la talpă: este plată, solidă? Este cusută sau nu? Există riscul ca aceasta să cadă după 2 zile? 1 lună? 1 an? Numărul de șireturi este și el un detaliu care îți indică calitatea adidașilor. Adidașii de calitate vin cu două perechi de șireturi de obicei. De asemenea, materialul din care sunt fabricați trebuie să fie confortabil. Să nu uităm că mersul pe jos ne uzează nu doar pantofii, ci și picioarele și că uzura este cel mai mare prieten al bătăturilor sau al altor surprize care ne fac să regretăm achiziția.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Întâmplare ireală la Hamburg! S-au auzit gemetele unei femei în timpul tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024! Reacția sălii
VIDEO Întâmplare ireală la Hamburg! S-au auzit gemetele unei femei în timpul tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024! Reacția sălii

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Apa Aquatique, cea mai bună apă minerală plată pentru copii și cea mai bună apă minerală plată pentru sugari
(P) Apa Aquatique, cea mai bună apă minerală plată pentru copii și cea mai bună apă minerală plată pentru sugari

Pentru alcătuirea topului celor mai de încredere produse pentru copii, revistele Forbes România și Forbes Kids împreună cu compania D&D Research, au realizat o amplă cercetare a opiniei mamelor la nivelul întregii țări.

(P) Din 2024, e-Factura obligatorie pentru firmele din România. SmartBill are rezolvarea
(P) Din 2024, e-Factura obligatorie pentru firmele din România. SmartBill are rezolvarea

Din 2024, e-Factura devine obligatorie pentru firmele din România! Orice factură emisă către o persoană juridică din România TREBUIE încărcată în portalul ANAF, e-Factura.  

(P) Energie, climă și resurse - prioritățile PENNY pentru un viitor mai bun
(P) Energie, climă și resurse - prioritățile PENNY pentru un viitor mai bun

PENNY România, unul dintre cei mai activi retaileri din țară, adoptă măsuri concrete pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea vieții comunităților din care face parte.

Recomandări
Scenariile pentru aderarea României la Schengen până la finalul anului. Negrescu:
Scenariile pentru aderarea României la Schengen până la finalul anului. Negrescu: "Șansele au crescut simțitor"

Eurodeputatul PSD, Victor Negrescu, a afirmat, duminică, într-o postare pe Facebook, că există trei variante posibile pentru aderarea României la Schengen până la finalul anului.

Motivul pentru care un nou armistițiu între Israel și Hamas pare imposibil în acest moment. Planurile evreilor și dorința SUA
Motivul pentru care un nou armistițiu între Israel și Hamas pare imposibil în acest moment. Planurile evreilor și dorința SUA

Un nou armistițiu în Fâșia Gaza este tot mai îndepărtat, după ce Israelul și-a chemat acasă negociatorii care discutau cu Hamas, în Qatar, posibilitatea unei pauze în conflict.

"Doamne, fereste! Acum nu mai scăpăm". Mărturii din Bistrița-Năsăud, acolo unde viiturile au făcut prăpăd

Mai multe localități din Bistrița-Năsăud au fost lovite, sâmbătă, de viituri. A fost Cod Roșu de inundații în zonă, după ce ploile abundente și zăpada topită au umflat două râuri.