Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Simulare Evaluare Nationala 2017 Romana. SUBIECTE si BAREM la simularea la Limba si literatura romana

simulare evaluare nationala 2017

Simulare Evaluare Nationala 2017 Romana. Elevii care au terminat clasa a VIII-a au sustinut luni simularea la Limba si literatura romana.

Simulare Evaluare Nationala 2017 Romana. Absolventii clasei a VIII-a si-au testat aptitudinile la Limba si literatura romana pe 13 martie 2017. 

Subiecte simulare clasa a VIII-a

Subiecte simulare clasa a VIII-a
Subiecte simulare clasa a VIII-a

Barem simulare clasa a VIII-a

Barem Evaluare Nationala
Barem Evaluare Nationala

Proba la Limba romana a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate cu subiectele la romana, pentru a se imparti subiectele. Elevii prezenti la simulare au putut intra in sali pana la 8:30.

Doua ore au avut la dispozitie elevii din clasa a VIII-a pentru a redacta lucrarea, iar fiecare sala a fist dotata cu camere video functionale, potrivit unui comunicat al purtatorului de cuvant al Inspectoratului scolar Bucuresti.

Simulare Evaluare Nationala 2017, calendar:

- 13 martie 2017. Proba scrisa de Limba si literatura romana, clasa a VIII-a.

-14 martie 2017. Proba scrisa de Limba si literatura materna, clasa a VIII-a.

-16 martie 2017. Proba scrisa matematica, clasa a VIII-a.

Rezultate Simulare Evaluare Nationala 2017. 31 martie

Ministerul Educatiei organizeaza prima simulare din cadrul Evaluarii Nationale, la Limba si Literatura romana. Potrivit unui comunicat al Ministerului, printre obiectivele acestei simulari se afla evaluarea nivelului de pregatire al elevilor.

Simulare Evaluare Nationala 2017 Romana: proba nu are rolul unui examen de departajare intre elevi, ci de o testare a cunostintelor dobandite, iar notele NU se trec in catalog.

Notele ar putea fi notate in catalog doar daca elevii ii cer profesorului acest lucru.

Subiectele vor fi concepute de Centrul National de Evaluare si Examinare intr-un mod identic cu modelele publicate pe edu.ro.

Lucrarile vor fi corectate in conformitate cu baremul afisat, acesta asigurand obiectivitatea evalurii si a notarii. Doi profesori din unitatile de invatamant in care se sustine simularea vor asigura notele, precizeza Ministerul Educatiei.

La Simularea la Limba si literatura romana din 2016, 60,54% dintre elevei prezenti au obtinut o nota mai mare decat 5, iar prezenta a fost de 90,71%.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Martie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed