Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

In scoala viitorului, tabla este interactiva iar manualele sunt electronice

60378923
Embed:

Suna bine aceste oferte, prezentate la targul educational, deschis la Sala Polivalenta din Bucuresti, pacat insa ca nu fac parte din realitate.


Elevii nostri stau si acum in banci mostenite din regimul trecut, iar la tara merg la toaleta pana-n fundul curtii, iar geamurile sunt inlocuite cu folii de plastic.

Expozantii prezenti la Targul Educational ne propun bancile ergonomice. Una singura costa 400 de lei. Ceea ce inseamna ca prin 2100 vor ajunge si in salile de curs de la noi

Pot fi reglate atat pe inaltime, cat si ca unghi de atac asupra produselor de pe suprafata respectiva. Pot fi folosite de la nivelul primar pana la liceu

Aflam si ca manualele groase vor fi la un moment dat inlocuite de cursuri in format electronic.

Teancul de carti de biologie, chimie, geografie si fizica dintr-un ghiozdan poate fi repede inlocuit cu 4 DVD-uri. Rezultatul: cateva kg in minus in spatele elevului.

Si tabla clasica este depasita. Au aparut cele interactive si video-proiectoarele. Sunt scumpe, insa copiii sunt mult mai atenti potrivit specialistilor.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Octombrie 2009
  • 8 Comenteaza
Citeste mai multe despre: targuri,

Comentarii(8)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799976
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed