Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cum putem conecta tableta sau smartphone-ul la televizor. Metode wireless sau prin cablu

MHL

Chiar daca ne place sa tinem pasul cu cele mai noi modele de tablete sau smartphone, cand vine vorba de vizionarea unui film sau chiar a unor poze din vacanta, tot ecranul mare al televizorului este mai bun.

Iata cum puteti beneficia in acelasi timp de monitorul televizorului si de informatiile stocate pe tableta sauu telefon.

Ca sa fiti la curent cu cele mai noi informatii din tehnologie, intrati pe Smart Nation.ro, unde veti afla totul despre Smart TV. Tot aici va puteti inscrie in concurs, daca aveti proiecte in domeniul stiintei. Cele mai bune idei vor fi premiate.

Revenind la metodele prin care putem conecta la televizor o tableta sau un telefon, iata mai jos cateva exemple foarte bune:

-Apple TV: este un dispozitiv care se conecteaza la televizor printr-o iesire HDMI. Unul din marile avantaje este ca, prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, veti putea sari peste reclamele difuzate in timpul emisiunilor.

apple tv

Serviciul care va scapa de reclamele difuzate in timpul programelor de la televizor. Planul Apple TV

Receriverul Apple TV le ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari filme, muzica si emisiuni de pe iTunes.

De asemenea, permite conectarea unui iPhone, iPad sau iPod la televizor si vizionarea fisierelor pe ecranul acestuia.

Compania a realizat si o aplicatie pentru iPhone si iPad, astfel incat utilizatorii sa poata controla acest receiver de la distanta.

- Adaptorul MHL (Mobile High-Definition Link) – ne ajuta sa conectam telefonul, tableta sau alte aparate portabile la un televizor HD, prin portul USB sau prin mufa microUSB a telefonului.

MHL

Aparatul transmite standard imagine 4K (Ultra HD) si suporta sunet surround 7.1. In acelasi timp, atunci cand este conectat, MHL va incarca aparatele.

- Samsung AllShare Cast Dongle - este un portal intre telefonul tau Samsung Galaxy S3 sau Samsung Galaxy Note 2 si orice televizor HD. Astfel, tot ce faci pe telefon, vezi si pe televizor: filme, jocuri, documente, poze. Telefonul sau tableta va functiona in acest timp ca o telecomanda.

Samsung AllShare Cast Dongle

- Allview Smart2TV este alternativa romaneasca la Chromecast, adica un dispozitiv care permite redarea continutului de pe telefon sau tableta pe orice televizor care dispune de HDMI.

Inovatia adusa de Google Chromecast. Cum poti avea Internet wireless direct pe televizor

Practic, micul adaptor se conecteaza la un televizor obisnuit si il transforma pe acesta intr-un smart TV. Oricine poate sa redea continut de pe tableta sau smartphone, pe televizor.

Allview Smart2TV

Vorbim atat de continut audio cat si video. Micul gadget poate fi cumparat, deocamdata, doar la pachet, fie cu smartphone-ul Allview H2 Qubo, caz in care pretul este de 949 lei, fie cu tableta Viva H8, la un pret de 1099 lei.

- Netgear PTV3000 - este aun adaptor wireless, care transmite pentru imaginea de pe smartphone, tableta sau laptop pe ecranul televizorului.

Netgear PTV3000

Astfel, va puteti bucura de tehnologia wireless, fara sa va impiedicati la cablurile trase prin casa si veti urmari in liniste tot ce aveti pe telefon, direct pe ecranul televizorului.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Septembrie 2013
Citeste mai multe despre: smart nation, televizor, conectare,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed