Nori de ploaie si vant in aceasta perioada. Vezi cand se incalzeste vremea

×
Codul embed a fost copiat

Astazi asteptam innorari aproape peste tot si o vreme apropiata de normalul termic al acestei perioade. In sud-vestul si centrul tarii, dar si in zonele de deal, mai apar ceva ploi. La munte sunt anuntate precipitatii mixte.

Si vantul mai are unele porniri in sud-est, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade Celsius.

In Dobrogea se anunta multi nori, cateva momente insorite si vant cu intensificari. In regimul termic nu prea apar mdificari. Mai sus, in Muntenia si sudul Moldovei innorarile persista, dar e posibil sa zarim si soarele. Temperaturile raman modeste. In nordul Moldovei si in Bucovina se incalzeste usor fata de ieri. Norii vor fi numerosi, dar nu mai sunt semne de precipitatii. In nordul Transilvaniei si in Maramures vremea se imbuneaza si astazi vom avea soare si 10...11 grade in termometre.

In tinuturile vestice scapam de ploi, dar norii nu se imprastie. Se incalzeste usor fata de ieri. In zonele centrale se anunta multi nori, un pic de soare si temperaturi mai ridicate in partea vestica a provinciei. In sud-vestul tarii vremea ramane inchisa si va mai picura si astazi. Si in tinuturile sudice mai apar ceva conditii de ploaie, dar trecator se va arata si soarele.

In Bucuresti asteptam atmosfera cam inchisa, vant activ si o maxima in jur de 9 grade.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Pentru zona montana se anunta innorari consistente si precipitatii mixte, mai ales in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului. Vantul se inteteste pe creste, iar temperaturile scad in aproape toate masivele. Stratul de zapada a mai crescut putin la Predeal.

La noapte - Cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul tarii, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -6 si 2 grade, posibil usor mai scazute in estul Transilvaniei. Izolat vor fi conditii de ceata.

Marti - Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in regiunile sudice, iar noaptea si in est, unde izolat vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 7 si 13 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

Miercuri - Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice, unde izolat si trecator va ploua slab. Vantul va prezenta intensificari locale, mai ales in estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Joi - Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Vantul va prezenta intensificari locale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 17 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 6 grade.

Vineri - Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in vestul si nordul tarii, unde, pe arii restranse, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 8 grade.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora

Aici poti vedea cum evolueaza starea vremii in Romania pe parcursul zilei de azi.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.