Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un migrant indian a povestit in lacrimi despre viata lui in Arabia Saudita. Ce s-a intamplat dupa ce video-ul a ajuns viral

migrant

Abdul Sattar Makandar, un barbat de 35 de ani si tata a patru copii, a plecat din India ca sa munceasca in Arabia Saudita. S-a angajat ca sofer, insa in scurt timp viata lui a devenit un cosmar.

Dupa doi ani, o filmare cu el a ajuns virala in India si in restul lumii - in imagini barbatul povesteste cu ochii in lacrimi ca angajatorul sau ii interzice sa se intoarca in tara sa.

"Angajatorul meu nu ma plateste corect si nu-mi da bani pentru mancare", a spus el.

Din nefericire pentru el, video-ul i-a adus si mai multe probleme.
Activistul Kundan Srivastava, cel care a publicat video-ul pe internet, a anuntat ca barbatul a fost arestat de catre autoritatile din Arabia Saudita pentru "raspandirea de informatii false", un act considerat criminal in regat.

Mai mult de atat, angajatorul barbatului i-a cerut activistului sa stearga video-ul si sa-si ceara scuze in public, ceea ce a si facut. Situatia nu s-a rezolvat insa si pentru barbatul de origine indiana. Acesta a fost eliberat, insa a doua zi a fost arestat din nou.

 

Yes! I'm a human rights activist, believe a human is my family member and humanity is my family. I apologies on behalf...

Posted by Kundan Srivastava on Tuesday, March 15, 2016

Activistul cere acum guvernului indian sa se implice, intrucat viata barbatului este in pericol.
 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: migrant, Arabia Saudita, muncitor, viral, arest,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed