Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Militar roman din "Castile Albastre", acuzat ca abuzat sexual o minora. Ce se intampla acum cu tanara, care a ramas gravida

casti albastre

Un militar roman din trupele de mentine a pacii e acuzat ca a lasat insarcinata si a abuzat sexual o minora in Congo.

Natiunile Unite au suspendat un militar roman din trupele de mentinere a pacii, fiind acuzat ca a lasat insarcinata si a abuzat sexual o minora din Republica Democrata Congo. Legea congoleza fixeaza varsta consimtamantului la 18 ani, relateaza BBC. Insa, trupele de mentinere a pacii sunt vizate de un numar ridicat de acuzatii, militarul roman se numara printre cei cinci soldati ai organizatiei acuzati in primele trei luni ale anului de abuz sexual sau exploatare.

Misiunea de mentinere a pacii a fost lovita de un adevarat val de acuzatii cu privire la abuzarea sexuala a unor minori din tarile sarace ale lumii.

Minora abuzata sexual de militarul roman este sub ingrijirea UNICEF.

Alte doua femei cer recunoasterea copiilor dupa ce au intretinut relatii sexuale cu militari din trupele Natiunilor Unite.

Printre ceilalti militari vizati de acuzatii se dupa doi sud-africani, precum si doi angajati civili ai misiunii de mentinere a pacii din Burundi si Niger.

Fortele Natiunilor Unite si Frantei au fost vizate de numeroase acuzatii de pedofilie in Republica Centralafricana.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 29 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: Congo, ONU, militar, roman, abuz sexual,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed