ultimele stiri
«
»

Patru romani au fost raniti in atacurile din Belgia, iar trei dintre ei au fost transportati la spital. In ce stare se afla

Embed:

Patru romani au fost raniti in atentatele de marti, iar doi dintre acestia se afla internati in spital, pentru a primi ingrijiri medicale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. Unul dintre raniti este minor.

Dintre acestia, trei cetateni romani se afla in spital, iar unul a fost deja externat, mai transmite MAE.

Cristina Calintaru se afla pe aeroportul Zaventem dimineata in momentul in care totul in jurul ei a sarit in aer. Timpul parca s-a oprit , dupa care s-a instalat panica si oamenii au inceput sa fuga fara sa stie ce s-a intamplat. Romanca de 47 de ani este din Constanta si este director economic la Autoritatea Navala. Colegii ei au luat imediat legatura cu ea.

Romanca ranita in exploziile din Belgia

Liviu Cazan, seful Autoritatii Navale Romane: "Am fost socati dimineata cand am aflat ca avem un coleg ranit in aeroportul din Bruxelles, din fericire dansa a putut sa ne comunice ca nu e intr-o stare deosebit de grava, e ranita la picior, e in spital, tinem legatura cu ea si cu familia. si ii acordam tot sprijinul nostru. Ea spune ca in jurul dansei erau victime, persoane decedate, si ea a fost efectiv la locul deflagratiei."

Medicii au operat-o de urgenta la picior, dupa cum ne-a transmis chiar ea. Cristina se afla inca sub emotiile socului imens pe care l-a suferit.

Ministerul Afacerilor Externe a instituit o celula de criza si a pus la dispozitie numerele ambasadei din Belgia pentru familiile celor care s-ar fi putut afla in locurile atentatelor.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Bruxelles, atentate, explozii, romanca, MAE, ingrijiri medicale, ranita,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed