Ads by INTERNET PROTV

Vanatoarea miliardarilor. Imagini inedite de la Balc

Embed:

UPDATE: Astazi invitatii de la Balc vor avea prilejul sa puna la cale viitoare tranzactii si se vor relaxa cu o ultima partida. Dupa pranz, vor pleca spre casele lor. Majoritatea vor decola de pe Aeroportul din Debreten din Ungaria.

Printre oaspeti se afla si primarul din Monaco sau printul Dimitrie Sturdza care au marturisit ca este cea mai buna vanatoare organizata in Europa. Dar si prilejul perfect sa discute despre pasiunea lor si despre afaceri.

Si uite asa, Romania intra in lumea buna, cu o nota mare, pentru ca strainii s-au aratat incantati de tara noastra si mancarea gatita de bucataresele locului.

Nici nu se luminase bine, cand au aparut primii vanatori si haitasii, pe domeniul de la Balc. Toti au pastrat, insa tacerea pentru ce avea sa urmeze.

Gonacii, aproximativ 150, au fost adusi cu trei tractoare si mai multe vehicule. Potrivit unor surse, anul acesta un gonaci va primi pentru o zi de vanatoare 50 de lei, un vanator - 75 de lei, iar cei care transporta cu masinile mistretii - 130 de lei.

 Nume care conduc companii de milliarde euro s-au numarat si anul acesta printre oaspetii de lux ai lui Ion Tiriac.

Pana venit mancarea, oaspetii au apreciat tuica fiarta si vinul cu scortisoara, iar lautarii au completat atmosfera.

Dupa masa de pranz a mai avut loc o a doua partida de vanatoare care s-a incheiat in urma cu aproape doua ore. In fiecare an, pe domeniul Balc sunt impuscati peste 100 de mistreti.

Dupa ce animalele sunt verificate de medicii veterinari, carnea este donata unor azile de batrani si case de copii din tara.

09:20 Vanatoarea a inceput. La balc ninge si s-a depus zapada.

08:10 La Balc sosesc zece masini inmatriculate in Bucuresti, dar si in strainatate, care i-au adus pe invitatii omului de afaceri Ion Tiriac.

Printre acestia se afla si printul Dimitrie Sturdza. A fost singurul care a vorbit cu jurnalistii si care a spus ca "invitatii sunt oameni foarte bine vazuti in toata Europa, care sunt aici si au venit sa se intalneasca. Domnul Tiriac face un PR foarte bun prin organizarea acestui eveniment", a declarat printul.

07:30 Gonacii si vanatorii s-au adunat la o cabana aflata la intrarea pe fondul de vanatoare, unde li s-a facut instructajul si li s-au impartit veste reflectorizante. Potrivit unor surse, anul acesta un gonaci va primi pentru o zi de vanatoare 50 de lei, un vanator - 75 de lei, iar cei care transporta cu masinile mistretii - 130 de lei.

07:00 Gonacii, aproximativ 150, si cateva zeci de de vanatori din randul localnicilor au inceput sa soseasca la Balc. Au venit cu tractoare si cu mai multe autovehicule.

Balc

Cine sunt invitatii si cum au fost primiti

Invitatii la partida de vanatoare care se va incheia duminica au sosit la Balc vineri seara, cand au participat la o masa traditional romaneasca, in timpul careia Gheorghe Zamfir a sustinut un recital.

La vanatoarea de la Balc participa si omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care a spus ca invitatii la partida din acest an sunt cei de anul trecut. "Nu este niciunul in plus, niciunul in minus", a precizat Schwartzenberg.

Printre invitatii de anul trecut de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul orasului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului cu acelasi nume, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului DaimlerChrysler, Franz Rauch, cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru in mai multe guverne, Inigo Herrera, fost memru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

Balc 5

Partidele de vanatoare de la Balc au devenit cunoscute din 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Ianuarie 2011
Citeste mai multe despre: vanatoare, Balc, Ion Tiriac,
Ultimele stiri
 
 
 
© 2016 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed