Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Imagini infioratoare! Caini otraviti la marginea Buzaului

caini morti
Embed:

Cel putin 10 caini au fost gasiti morti, iar altii in agonie, de localnicii care au trecut prin zona. Langa ei erau bucati de carne impregnate cu o substanta toxica.


Semn ca animalele au fost otravite intentionat. Cainii au fost gasiti in curtea unei societati de la marginea orasului. Aveau grija de ei paznicii. Ei ii hraneau si ii ingrijeau.

Cand au venit marti dimineata la lucru, oamenii au inlemnit. Mai mult de zece caini zaceau morti, iar altii abia daca mai respirau.

Paznicii sunt convinsi ca maidanezii au fost otraviti cu furadan,o substanta toxica, periculoasa atat pentru animale cat si pentru oameni, care este folosita in special pentru protejarea suprafetelor agricole.

Oamenii le-au cerut ajutorul reprezentantilor Asociatiei pentru Protectia Animalelor, care, la randul lor, spun ca vor anunta Politia.


 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Septembrie 2008
  • 9 Comenteaza
Citeste mai multe despre: caini morti, cadavre, substanta toxica, Buzau,

Comentarii(9)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798914
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed