Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Patru ambasadori si United Way Romania „alearga” pentru educatia copiilor defavorizati la Maratonul International de la Cluj

Patru ambasadori si United Way Romania „alearga” pentru educatia copiilor defavorizati la Maratonul International AROBS de la Cluj-Napoca

Organizatorii Maratonului International AROBS Cluj-Napoca dedica cea de a VI-a editie educatiei copiilor din familii defavorizate, lansand o campanie de strangere de fonduri pentru achizitionarea a 120 de kit-uri scolare.

Participantii si fanii competitiei pot sa sustina copiii in incercarea lor de a termina cu bine propriul lor „maraton” printr-o donatie, pe galantom.ro, sau oferindu-le o carte. Cauzei maratonului s-au alaturat pana acum patru ambasadori ai educatiei: Cristian Hordila, directorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), Andrei Mutu, managerul proiectului I love Cluj, Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor si actorul Bogdan Radulescu.

Asigurarea kit-urilor educationale este o componenta a programului de educatie dezvoltat de United Way Romania pentru 120 de copii vulnerabili din Cluj-Napoca, menit sa le creasca performantele scolare. Un astfel de pachet include rechizite, materiale educative – atlase, enciclopedii, jocuri educative – si echipamente sportive, si valoreaza aproximativ 300 de lei pentru un copil. Donatiile se pot face accesand link-ul http://unitedway.galantom.ro/invingatorii.

Persoanele care alearga pot, de asemenea, sa devina sustinatori ai educatiei copiilor defavorizati. In acest sens, ei isi pot crea propria pagina pe galantom.ro, acolo unde pot promova actiunea si cere sustinatorilor sa ii sprijine in strangerea de fonduri pentru kit-urile educative. Daca vreti sa luati parte la aceasta campanie de strangere de fonduri, dar si pentru orice nelamuriri, puteti sa ne scrieti cu incredere pe daniela.temelie@unitedway.ro.

Cea de a sasea editie a MIACN, ce va avea loc in 10 aprilie 2016, este o competitie cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive locale si internationale. Competitia face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club in 2016, prin care asociatia promoveaza, in randul publicului larg, un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive. Anul trecut, maratonul a reunit aproximativ 3.500 de participanti la toate probele.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, maraton, arobs, cauza,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed