Imagini de la cea mai mare adunare de motociclisti din tara. S-au strans in Covasna sa ceara dreptate pentru colegul lor mort

×
Codul embed a fost copiat

Pelerinaj cu trei mii de motociclete la Sanzieni, in judetul Covasna. Prietenii si colegii motociclistului mort in conditii suspecte, intr-un accident petrecut acum o luna si jumatate, au aprins lumanari in memoria lui.

Tanarul ar fi fost batut de localnici pana la moarte, sustin apropiatii, dupa ce ar fi ranit-o pe o fata de 11 ani care traversa strada neregulamentar. Pentru ca anchetatorii nu au stabilit nici pana acum cine sunt cei vinovatii, motociclistii au cerut sa se faca dreptate.

In vuiet de motoare s-a tinut cea mai mare adunare de motociclisti organizata vreodata in Romania, dupa cum sustin organizatorii. Din toate colturile tarii, oamenii au venit in comuna Sanzieni, din judetul Covasna, ca sa-si pomeneasca prietenul mort in cumplitul accident. Coplesita de durere, vaduva tanarului a fost si ea la eveniment.

"Attila nu era activ in comunitatea de motociclisti dar foarte multa lume a simtit ca ar fi putut sa se intample si cu ei si toata lumea si-a dat seama ca aici n-a fost doar un simplu accident ca aici s-au intamplat alte lucruri", Agnes Sebestyen sotia motociclistului.

Citește și
Motociclist
"Unde sunt tiganii?". Violente in Covasna dupa ce 500 de motociclisti au venit sa aprinda o lumanare pentru prietenul lor
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Citeste si: Fotografia pe care nu o vor uita niciodata. Ce au surprins, fara sa isi dea seama, in imagine

Motociclisti evitati in ultima clipa de un avion, pe o insula din Caraibe

Desi ancheta oficiala vorbeste doar despre un accident, din ce in ce mai multe voci sustin ca motociclistul a fost pur si simplu linsat de rudele fetitei pe care o acrosase pe marginea drumului. Asta spune si tanarul sosit la fata locului - la cateva momente dupa accident. "Amandoi aveau castile si Attila inca mai sufla deci erau inca in viata. Eu am incercat sa linistesc lumea de acolo, dar ei au dat cu pumnii cu picioarele, cu scanduri din gard in noi adica in Attila si in mine."

In urma incidentului din seara zilei de 10 august si el s-a ales cu rani grave iar anchetatiorii l-au si identificat si retinut pe unul dintre agresori. Acum motocictistii cer ca sa se faca lumina in acest caz.

"Este pentru prima data in ultimii 25 de ani ca se intampla asa ceva. Vrem sa aratam ca suntem si vom fi uniti ori de cateori unul de al noastru are o problema", a explicat un motociclist.

Alaturi de motociclisti, si localnicii s-au adunat in numar mare la comemorare.Motociclistii au donat bani la Primaria din comuna pentru un sistem de supraveghere video care urmeaza sa fie montat in cateva saptamani.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Prietena motociclistului injunghiat in comuna Sanzieni din Covasna a depus plangere la Politie. Ce acuzatii le aduce romilor
Prietena motociclistului injunghiat in comuna Sanzieni din Covasna a depus plangere la Politie. Ce acuzatii le aduce romilor

Prietena motociclistului care a fost injunghiat cand se oprise pentru a acorda ajutor unor persoane ranite intr-un accident petrecut la Sanzieni, in judetul Covasna, a depus plangere la Politie.

"Unde sunt tiganii?". Violente in Covasna dupa ce 500 de motociclisti au venit sa aprinda o lumanare pentru prietenul lor

Tensiunile sunt in crestere in judetul Covasna, in localitatea unde un motociclist a murit in incercarea de a evita o fetita, iar un prieten de-al sau a fost injunghiat de martorii furiosi.

Centrul Capitalei a rasunat sambata de zgomotul motoarelor. Evenimentul
Centrul Capitalei a rasunat sambata de zgomotul motoarelor. Evenimentul "Iubim doua roti" a fost sprijinit de Politia Rutiera

Mii de pasionati ai sportului pe doua roti s-au adunat sambata in Parcul Tineretuluidin Capitala, la unul din cele mai importante evenimente dedicate motociclistilor si biciclistilor. La pranz, au pornit cu totii intr-un mars spectaculos prin Capitala.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.