Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O adolescenta de 14 ani din Galati, cel mai tanar proxenet din Romania. Cum le convingea pe fete sa se prostitueze

prostitutie

O eleva din Galati, de numai 14 ani, a pus bazele unei afaceri de prostitutie chiar la ea in oras. Trei dintre prietenele ei au povestit anchetatorilor cum se desfasura totul.

Prietenele copilei-proxente au marturisit in fata anchetatorilor din Galati, cu lux de amanunte, cum se desfasurau lucrurile. In „afacerea sexuala” au intrat si mai multe persoane majore, acuzate si ele de proxenetism.

Eleva in clasa a VII-a, Simona trecea pe la cursuri doar atat cat sa nu ramana repetenta. In rest, viata ei se derula „la firma”. Aceasta era denumirea prin care Simona Alexandra Ulmaru (acum in varsta de 16 ani) denumea locuinta in care ademenea fete de varsta ei in vederea practicarii prostitutiei.

Crescuta doar de mama, intr-o incapere modesta, inchiriata de la Primaria Galati intr-o casa veche, nationalizata, Simona a vrut mereu mai mult de la viata.

Chestionata de anchetatori in legatura cu imprejurarile in care a decis sa devina – probabil - cel mai tanar proxenet din Romania, fata a recunoscut, cu seninatate, ca suferea mult pentru ca altii copii aveau bani, iar ea nu.

Am inceput sa umblu prin locuri unde stiam eu ca se aduna trupa (N.R.: chiulangiii) la o tigara si m-am interesat care dintre fete isi incepusera viata sexuala. Mi-a fost usor sa aflu, caci baietii se dau tot timpul mari cu asta”, a marturisit ea.

Aflati intreaga poveste pe www.adevarul.ro.

 

Sursa: adevarul.ro, Data publicarii: 25 Mai 2015
Citeste mai multe despre: prostitutie, ancheta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed