Michi de la Suie Paparude, in coma de gradul III. Medicii nu stiu daca i-a fost afectat creierul

×
Codul embed a fost copiat

Starea liderului trupei " Suie Paparude", Mihai Campineanu, ramane in continuare grava, in urma infarctului pe care l-a avut sambata noaptea, dupa un concert la Timisoara.

UPDATE 13:00 Medicii raman insa rezervati in privinta starii sale neurologice, deoarece nu stiu cat de mult i-a fost afectat creierul, lipsit de oxigen in urma infarctului.

Mihai Campineanu va ramane in spital, unde medicii ii vor asigura o hidratare constanta si un tratament care sa previna infundarea arterelor.

Medicii sunt totusi ceva mai optimisti dupa operatia de implantare a stenturilor pe arterele inimii, care ar trebui sa-i fluidizeze circulatia.

Fanii trupei au publicat sute de mesaje de incurajare pe retelele de socializare, iar colegii se roaga pentru el.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Mihai Campineanu se afla in continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.  Artistul este in coma de gradul III, dar starea lui este stabila.

20 OCTOMBRIE

Liderul trupei " Suie Paparude", Mihai Campineanu sau Michi, cum ii spun apropiatii, este in stare grava.

Artistului i s-a facut rau dupa concertul sustinut la Timisoara si a suferit un infarct miocardic acut. Doctorii l-au resuscitat de 3 ori si i-au indus starea de coma.

Mihai, Campineanu este internat la ''Institutul de Boli Cardio-vasculare'' din Timisoara, iar specialistii i-au implantat deja doua stenturi pe arterele inimii.

Chiar inima a fost cea care i-a jucat feste lui Mihai Campineanu, liderul trupei ''Suie paparude''.

Dupa un concert de muzica electronica sustinut intr-o hala dezafectata din Timisoara, Michi le-a spus colegilor sai ca are dureri mari in piept. Apoi s-a prabusit secerat.

La ora doua si jumatate noaptea acesta a facut stop cardio-respirator a fost resuscitat si dus de urgenta la spitalul municipal aflat in apropiere.

Lui Michi i s-au facut mai multe analize, inclusiv teste antidrog, care au iesit negative. Imediat a fost internat la Terapie Intensiva, insa acolo inima s-a oprit inca de doua ori, iar medicii au facut noi si noi manevre de resuscitare.

A fost imediat intubat, sedat si trecut pe suport ventilator, acesta fiind acum in coma indusa. De altfel, doctorii spun ca Michi in varsta de 43 ani sufera de multa vreme de cardiopatie ischemica. Pe acest fond oboseala, noptile nedormite, stresul concertelor au influentat aparitia infarctului.

Colegii de trupa au confirmat suferinta prin care trece Michi si au postat pe o retea de socialiazare urmatorul mesaj catre fani: "Aseara, in timpul unui concert, Michi a suferit un infarct si se afla sub supraveghere medicala. Haideti sa ii tinem pumnii, ca sa fie bine. Doamne Ajuta!"

Dimineata, Michi a fost mutat la Institutul de boli cardiovasculare. Dupa o coronarografie care sa arate zona de infract.

Chirurgii i-au implantat in regim de urgenta doua stent-uri , dispozitive medicale care sa deblocheze arterele infundate de cheaguri de sange.

Sute de fani si prieteni au postat mesaje de incurajare si spera ca MIchi sa si revina.

Mihai Campineanu se afla in continuare in stare grava, intubat ventilat. A fost nevoie de inducerea comei pentru ca acesta putea sa faca din nou fibrilatii, dar si convulsii si astfel trebuie sedat pentru a-l feri de un accident vascular cerebral.

Medicii iau in calcul dupa infract si o posibila suferinta cerebrala insa nu pot deocamdata sa dea mai multe detalii.

De altfel, dupa interventia suferita, cardiologii de la Timisoara s-au declarat optimisti in ceea ce priveste rezultatul operatiei, insa raman rezervati in privinta starii sale neurologice.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Cum trebuie sa procedati daca simtiti dureri la nivelul fetei. Se poate ajunge chiar la operatie
Cum trebuie sa procedati daca simtiti dureri la nivelul fetei. Se poate ajunge chiar la operatie

Simtiti dureri la nivelul fetei? Atunci mergeti initial la un neurolog. In unele cazuri, pot sa fie dureri date de nervul care asigura invervatia maxilarului si ochiului. Iar operatia este singura rezolvare.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregătirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia să moară ”ca un martir”
Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregătirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia să moară ”ca un martir”

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat la Marignier, în Haute-Savoie, suspectat de pregătirea unei acţiuni jihadiste în timpul Jocurilor Olimpice (JO) la La Défense, în Hauts-de-Seine, potrivit Parchetului Naţional Antiterorist (PNAT).

 

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.