Filmul intreg al scandalului dintre Cristian Boureanu si politisti. Fostul deputat pare ca isi bruscheaza iubita. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Au aparut noi imagini de la scandalul de joi noaptea din Bucuresti, cand fostul deputat Cristian Boureanu a lovit sub centura un politist de la Brigada Rutiera si a fost arestat.

Secventele surprind si momentul in care Boureanu, oprit la un control de rutina in trafic, pare ca isi bruscheaza iubita. Aflata cu el in masina, tanara a incercat sa-l opreasca sa coboare, dar el o impinge nervos. Boureanu a negat toate acuzatiile, a contestat arestul preventiv si a depus plangere penala impotriva politistilor care l-au oprit.

Noile imagini au fost facute publice la doua zile de la scandal. Cea care incearca sa aplaneze conflictul si sa-l tempereze pe Cristian Boureanu este Laura Dinca. Tanara in varsta de 20 de ani este iubita fostului parlamentar din ianuarie 2015. In ciuda staruintelor, Boureanu ii raspunde cu agresivitate, apoi o implica aproape fortat in conflict cerandu-i si ei sa coboare din masina, desi politistii le cereau sa ramana pe loc.

Desi de fata erau 8 politisti, Boureanu a continuat sa devina agresiv, iar scena a culminat cu lovitura pe care i-a aplicat-o sub centura politistului caruia i-a prins si mana in usa masinii. Acesta din urma, pare ca riposteaza si Boureanu e pus intr-un final la pamant si incatusat. Scandalul a izbucnit joi noaptea, cand masina in care fostul parlamentar si iubita lui erau pasageri, a fost oprita la un control de rutina, iar agentii i-au cerut soferului actele. Dupa toata intamplarea, Cristian Boureanu se considera victima si a depus plangere penala impotriva celor 8 politisti pentru vatamare corporala si loviri si alte violente.

Nu este prima data cand Cristian Boureanu are probleme cu politistii de la Rutiera. In iunie 2015, s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile si cu o amenda de peste 800 de lei dupa ce a fost inregistrat de radar gonind spre mare cu 190 de km/h. Si atunci se afla in masina cu iubita lui.

Citește și
Cristian Boureanu
Cristian Boureanu risca 3 ani de inchisoare dupa ce a agresat doi politisti. Povestea fostului deputat e complet diferita
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

In varsta de 44 de ani, Cristian Boureanu a fost arestat. Daca va fi gasit vinovat pentru ultraj, poate primi pana la 3 ani de inchisoare cu executare.

"Te scot eu frumos la stiri astazi!"

In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il "scoate" la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat.

Filmul se incheie cu episodul in care politistul este lovit pentru a doua oara si riposteaza dandu-i un pumn in fata lui Cristian Boureanu, potrivit News.ro.

Boureanu i-a prins mana la usa politistului dupa ce acesta a inapoiat actele soferului masinii in care se afla fostul parlamentar.

Ulterior, cel agresat i s-a adresat fostului deputat spunandu-i: "Te scot eu frumos la stiri astazi!".

"Pentru injuraturi, o sa vezi tu acum cum iti facem dosar. Lasa ca ai sa vezi!", mai ameninta el, in timp ce Boureanu riposteaza spunand ca il va lasa fara pensie si ii reproseaza ca el ii vorbeste "cu dumneavoastra", iar politistul i se adreseaza cu "tu".

Dupa mai multe schimburii de replici, in care cei doi se anunta reciproc ca imaginile vor ajunge pe Facebook, politistul il avertizeaza din nou ca va merge la IML pentru a-si scoate certificat medical si ca lui Boureanu i se va intocmi dosar penal pentru ultraj si pentru vatamare corporala.

Politistul relateaza unui alt echipaj venit la fata locului cum Cristian Boureanu l-a injurat si i-a facut semne obscene dupa ce a inapoiat actele soferului masinii in care acesta se afla. "E intr-o stare vadita de ebrietate, uita-te la el cum arata!", le precizeaza el colegilor.

"Te linistesc eu mane dimneata, fara niciun fel de problema, ca acum nu procepi, ca esti baut", mai ameninta politistul, iar in scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, ripostand la randul lui.

Reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei au precizat pentru Mediafax ca pagina respectiva de pe reteaua de socializare nu este pagina oficiala a institutiei, de altfel Brigada neavand cont oficial pe Facebook.
 

In aceeasi noapte, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior, fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri dupa-amiaza, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic mentionat ulterior si de avocata acestuia.

Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru 30 de zile, fiindu-i intocmit dosar penal pentru ultraj.

Surse din Politie au declarat ca in timpul audierior el a invocat inclusiv amnezia.

Anterior, politistul Marian Godina a postat pe contul sau de Facebook imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si ii da acestuia un pumn.

"Pentru cei care spuneau ca politistul nu a avut nicio reactie si ca a fost prea bland. Urmariti finalul. A avut reactie sau nu? Eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Mie, unul, mi-a facut ziua mai frumoasa. Bravo, colegule! Asa trebuia raspuns!", scrie Godina, postand imagini din seara incidentului in care a fost implicat fostul parlamentar Boureanu.

In imagini se vede cum, dupa ce este lovit in zona inghinala de Cristian Boureanu, politistul il loveste pe acesta in zona fetei.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru ultraj, dupa ce, in 9 iunie, a insultat si lovit politisti care au oprit in trafic masina in care se afla ca pasager. El a fost audiat timp de opt ore si, potrivit unor surse, ar fi invocat stari de amnezie.

Procurorii mentionau in referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu ca vineri, in jurul orei 01:30, masina in care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-fata, a fost oprita in trafic de un echipaj de politie rutiera pe bulevardul Aviatorilor, in zona restaurantului Pescarus.

Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, in jurul orei 16.00, dupa ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitala, unde a fost dus in noaptea de joi spre vineri, avand un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar, afirmau surse medicale.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns si un politist implicat in incident, care insa nu a necesitat internarea.

Politistii au sustinut ca Boureanu, care s-ar fi aflat in stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicala cu o ambulanta SMURD.

Cristian Boureanu a mai fost implicat intr-un incident in septembrie 2016, cand si-a batut fiica pe strada, fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cristian Boureanu, arestat preventiv dupa ce a agresat doi politisti. Fostul deputat a invocat stari de amnezie la audieri
Cristian Boureanu, arestat preventiv dupa ce a agresat doi politisti. Fostul deputat a invocat stari de amnezie la audieri

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si va fi cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. 

Cristian Boureanu risca 3 ani de inchisoare dupa ce a agresat doi politisti. Povestea fostului deputat e complet diferita
Cristian Boureanu risca 3 ani de inchisoare dupa ce a agresat doi politisti. Povestea fostului deputat e complet diferita

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, dupa ce a insultat si lovit doi politisti de la Politia Rutiera.

Fosta sotie a lui Boureanu a deschis actiune in instanta pentru custodia fetei lor. Dezvaluiri despre scandalurile cu el
Fosta sotie a lui Boureanu a deschis actiune in instanta pentru custodia fetei lor. Dezvaluiri despre scandalurile cu el

Fosta sotie a lui Cristian Boureanu asteapta sa inceapa procesul prin care spera ca va obtine custodia totala a fetei lor. Irina Boureanu a deschis actiune in instanta la Judecatoria Sectorului 6.

Fiica lui Cristian Boureanu a fost evaluata de un psiholog. Ancheta penala in acest caz ar putea sa ia o noua directie
Fiica lui Cristian Boureanu a fost evaluata de un psiholog. Ancheta penala in acest caz ar putea sa ia o noua directie

Ioana, fiica fostului deputat Cristian Boureanu, a fost evaluata de un psiholog de la Protectia Copilului. A fost prima intrevedere, dar ar putea urma si altele.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.