Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doi tineri casatoriti din Oradea au gasit pe strada un portofel cu 5.500 de euro. Ce au facut cei doi imediat

bani gasiti

Doi tineri casatoriti din Oradea au gasit pe strada un portofel plin cu bani si s-au prezentat imediat la sediul Politiei Bihor pentru a-l preda.
 

In portofelul gasit de Alexandru (25 de ani) si Alexandra Mester (23 de ani) se aflau 3.600 euro, 8.600 lei (circa 5.500 euro in total), carduri si acte de identitate, iar in aceeasi seara politistii au si cautat-o pe proprietara, o femeie dintr-o comuna bihoreana, pentru a-i preda valorile, relateaza ebihoreanul.ro.

"Cei doi soti oradeni, care considera gestul ca fiind unul de normalitate, au declarat ca si-ar dori ca si alti oameni, pusi intr-o situatie similara, sa procedeze asemenea lor, certificand astfel ca tineretea si maturitatea nu sunt legate atat de ani, cat de sufletul omului, educatie si bun simt", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

"In ultima perioada politistii bihoreni au intalnit tot mai des gesturi de altruism, generozitate si moralitate, atitudini etice, dar firesti, ale semenilor nostri, care nu fac decat sa ne intareasca convingerea ca majoritatea cetatenilor acestui judet pot fi fi oricand exemple de integritate", a transmis purtatorul de cuvant al Politiei Bihor
 

 

Sursa: Bihoreanul, Data publicarii: 9 Martie 2016
Citeste mai multe despre: oradea, bani, portofel,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed