Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Barbat ucis in Dristor - crima intre homosexuali sau un jaf incheiat cu o razbunare sangeroasa?

61219183
Embed:

Omul a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit si abandonat in casa. Nimeni dintre cei 29 de locatari de la ultimul nivel al unui bloc de garsoniere din cartierul Dristor n-a auzit tipetele de ajutor ale vecinului lor.

In cursul zilei de vineri, o cunostinta de-a barbatului a trimis o firma de paza sa verifice daca omul e bine.

A anuntat politia, care a venit imediat la fata locului. Criminalistii au gasit cadavrul dezbracat in bucatarie.

Barbatul avea leziuni in jurul gatului. Ranile provocate victimei, dar si numarul mare de cutite asezate in jurul ei, ii determina pe anchetatori sa creada ca asasinul a cautat sa se razbune.

Oamenii din bloc stiau ca vecinul lor are un comportament atipic.

Barbatul in varsta de 68 de ani nu avea amici in bloc. Avea un catel pe care il plimba zilnic insa, nu era o persoana comunicativa.

Ancheta urmareste toate pistele posibile in acest caz de crima. In bloc exista camere de supraveghere, iar asta ar putea sa ii ajute pe procurori.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Noiembrie 2012
  • 3 Comenteaza
Citeste mai multe despre: crime, anchete,

Comentarii(3)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799190
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed