FINALA ROMANII AU TALENT. Bruno Icobet a castigat locul I si marele premiu de 120.000 de euro

×
Codul embed a fost copiat

Bruno Icobet este castigatorul Romanii au Talent in 2013 si a 120.000 de euro.

Urmariti cele mai spectaculoase momente din finala pe voyo.ro.

LIVE TEXT:

01:22 Castigatorului locul I si al marelui premiu este Bruno Icobet.

01:21 Castigatorul locului II este Vlad Grigorescu.

Citește și
romanii au talent
Castigatorul Romanii au talent se afla vineri. Marturisirile concurentilor inainte de marea finala
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

01:20 Castigatorul locului III este Eduard Andrei Sandu.

01:18 Al treilea concurent votat este Bruno Icobet.

01:17 Vlad Grigorescu este cel de-al doilea concurent cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori.

01:15 Eduard Andrei Sandu este unul dintre cei trei concurenti votati de public.

01:13 Pe scena intra cei 15 finalisti. Marele castigator va fi anuntat in cateva momente.

01:04 Prezentatorii au anuntat "Stop Vot".

00:20 S-a dat "Start Vot".

00:10 Andrei Eduard Sandu, ultimul concurent din finala, este ventriloc. Pentru semifinala a avut o surpriza pentru public si jurati – personajul Nea Alecu. A facut super spectacol, a prezentat un numar cu “umor de calitate”. Eduard spune ca Nea Alecu este deja mai cunoscut decat el.

Eduard a venit cu o surpriza pentru finala – papusile Romeo si Nea Alecu. I-a “insufletit” pe Romeo si Nea Alecu, a purtat dialog in paralel cu amandoi, a comunicat cu juratii. Punctul culminant al reprezentatiei a fost acela in care Eduard si cele doua papusi au cantat. Conversatia celor trei pe scena a fost savuroasa, cele doua papusi s-au insultat intre ele si au provocat hohote de ras in public. Smiley a spus despre “trupa” ca este “un fel de 3SudEst reinventat”.

Reactia juriului:

Mihai: “Esti un artist desavarsit, platesc oricand bilet la spectacolul tau”.

Andra: “Ai o tehnica extraordinara, ma uimeste cum reusesti sa faci aceste personaje”.

Andi: “Edi a crescut de la o aditie la alta, nu are concurrent in Romania. Iti prevad un viitor foarte mare si unul foarte aglomerat”.

VEZI VIDEO.
 

23:48 Trupa Florea – acrobati – au avut reprezentatii spectaculoase in preselectii si semifinala. “Asa ceva se face doar cu foarte multa munca”, au spus juratii. In finala au avut un numar deosebit, care a tinut publicul cu sufletul la gura. Au executat sarituri la trambulina, salturi periculoase. Emotiile au atins cote nebanuite atunci cand una din membrele trupei a avut o ezitare si a cazut. Din fericire, incidentul nu a avut urmari, iar trupa si-a continuat numarul. Rezultatul final a incantat publicul.

Reactia juriului:

Andi: “Sunt fascinat de tot ce faceti voi”.

Andra: “Bravo voua!”

Mihai: “Vreau sa va felicit pentru lejeritatea cu care faceti orice exercitiu. Sunteti foarte sus ca nivel de performanta”.

VEZI VIDEO.

23:36 Vlad Grigorescu este iluzionistul care a cucerit iremediabil juriul. "Poate sa-si dezvaluie secretele, iar noi tot ne uitam la el", a spus Andra. Vlad a promis un numar unic pentru finala. A acaparat atentia publicului, implicat si el in reprezentatie.

Reactia juriului:

Andi: "Il urmaresc pe Vlad. Ceea ce face el e mai mult decat magie. Abia astept sa platesc bilet si sa merg la spectacolul lui"

Andra: "Sa fie cat mai scump biletul... Sper sa te voteze cat mai multa lume".

Mihai: "Ne-ai demonstrat ca ai o tehnica fantastica. Ai facut o alegere buna pentru seara asta. Numarul tau a fost facut cu talent si mare arta".

VEZI VIDEO.

23:18 Bruno Icobet si cei trei caini ai lui au cucerit publicul inca din preselectii. Este unul din favoritii finale. Reprezentatia lor a fost in seara finalei mult mai mult decat un numar de dresaj. La final, publicul i-a aplaudat si aclamat indelung, iar juratii s-au ridicat in picioare. Mihai Petre a urcat pe scena sa-i “salute” pe cei trei caini, iar ei l-au rasplatit pupandu-l pe fata.

Andi: “O demonstratie exceptionala. Se vede ca iubeste cainii si cainii il iubesc pe el”.

Andra: “Am ramas in picioare pentru ca am de zis nu se poate spune de pe scaun. Este prima data cand vad un oment atat de sensibil. Te felicit pentru numar si pentru legatua pe care o ai cu cainii tai”.

Mihai: “Eu sunt emotionat. Este momentul meu preferat. Meriti suta la suta sa castigi aceasta competitie. Mi se pare cel mai adevarat moment pe care l-am avut. Un om care nu transmite un sentiment pur, lipsit de interese, nu reuseste sa faca ce faci tu”.

VEZI AICI VIDEO.
 

23.07 WhoGonStopUs, formatia de dans care a oferit un “spectacol total” in semifinala, si-a facut intrarea pe scena “timid”, pe melodia din filmul “Men in black”, dupa care s-a dezlantuit. Publicul a inceput sa-i aplaude dupa numai cateva miscari.

Reacta juriului:

Mihai: “Va felicit. Sunteti niste dansatori foarte buni. Sunteti singura trupa de dans din finala. Voi aveti acel plus care se numeste simt al totului unitar. Sunteti foarte uniti, sunteti atenti. Impreuna creati cea mai buna trupa pe care am avut-o la Romanii au talent”.

Andi: “Asta e intr-adevar o gasca de dansatori. Daca cineva ma suna si ma intreaba ce trupa de dans recomand, eu o sa le spun de voi”.

Andra: “Sunt foarte talentati. Imi place legatura dintre ei, parca sunteti frati. Sunteti o familie pe scena. Sunteti foarte buni”.

VEZI VIDEO.

21: 53 Bogdan Olteanu deseneaza cu sclipici si clei, o tehnica pe care a vazut-o la un artist francez. Juriul a fost luat prin surprindere de talentul sau deosebit, dar si de felul in care si-l prezinta. Bogdan a dovedit ca si un pictor poate sa faca spectacol. In seara finalei, Bogdan Olteanu a desenat pe patru panouri diferite, in final realizand portretul cantaretei Amy Winehouse.

Reactia juriului:

Mihai: “Am avut cateva numere de acest gen in preselectie, dar m-au plictisit. Dupa ce am vazut ce faceai tu, timpul trece mai repede si merita asteptarea. Rezultatul final este unul stralucitor si la propriu, si la figurat. Esti foarte bun”.

Andra: “Vreau sa te felicit. Apreciez ca ai ales personaje deosebite. Felicitari”.

 VEZI VIDEO.

22:36 Mircea Palamari, dansatorul complet, asa cum l-a numit Mihai Petre, vine din Republica Moldova. Mircea a avut un numar special, care a ridicat-o pe Andra in picioare. Asta si pentru ca una dintre melodiile pe care a dansat ii apartine artistei. Desi a dansat singur, Mircea "a umplut" scena, pentru ca pe ecranele din spate erau proiectate imagini cu... el, dansand.

Reactia juriului:

Andra: "Sunt fana ta!".

Mihai: "Cred ca este cel mai bun dansator din finala. Faci alegeri bune, ai mesaj, coregrafie. Esti bun si ma bucur ca ai venit la noi. As putea sa vorbesc mult despre tine. Esti foarte bun...".

Andi: "Este dansatorul perfect. Cand isi trage sufletul o face in interiorul coregrafiei. Danseaza si cand se odihneste si cred ca si atunci cand doarme".

VEZI VIDEO.

22:25 Classic Beat Orchestra e o formatie care nu se supune cliseelor. Combina muzica rock cu cea clasica. Ei spera sa transmita publicului "sindromul Classic Beat Orchestra". In seara finalei formatia incantat publicul cu o reprezentatie iesita din tipare.

Reactia juriului:

Andra: "Cred ca nebunia lor este frumoasa si face diferenta de ceilalti instrumentisti. Bravo!".

Mihai: "Sunteti generosi, pentru ca aveti energie si o impartiti cu noi. Baieti, mi-ati placut enorm si in seara asta".

Andi: "Ce m-a impresionat la ei este ca in toata nebunia lor, pe scena nu au avut accidente muzicale. Bravo!".

VEZI VIDEO.

22:10 Gabriela Artene este consultant financiar, dar mereu a visat la o cariera muzicala. Si l-a vazut indeplinit acum, la Romanii au talent, dupa mai bine de 30 de ani. Interpretarea ei a fermecat publicul.

Reactia juriului:

Mihai: "Aveti o voce extraordinara, dar in seara asta nu ati oferit ceea ce asteptam. Dar va felicit pentru calitatile de care dati dovada".

Andra: "Aveti o evolutie fantastica, constientizati fiecare sunet si cred ca de asta ati avut emotii. Dar sunt emotii constructive".

Andi: "Eu va felicit! Doamna Gabriela a fost toata viata asistenta medicala, acum consultant financiar. Muzica a fost ceva secundar pentru ea".

VEZI VIDEO.

22:00 Camelia Duta este pasionata de dansul step. L-a invatat practic singura, uitandu-se pe internet, pentru ca nu a luat lectii de dans, iar situatia ei materiala este dificila. A ales pentru sala finalei un dans foarte dinamic, urmarit cu placere de juriu.

Reactia juriului:

Andra: "Visul tau a devenit realitate. Te admira o tara intreaga pentru exemplul pe care l-ai dat. Te felicit".

Andi : "Esti un exempli minunat pentru toti cei care se uita la tine".

Mihai: "Esti un exemplu de talent neslefuit. Esti talentul pur din aceasta emisiune. Pentru curajul si talentul tau te felicit".

VEZI VIDEO.

21:40 Ana Munteanu, una din concurentele si-a facut drum direct spre inimile spectatorilor si juratilor cu tehnica ei speciala de desen - desen cu nisip. A ales o tema diferita in seara finalei - a reprezentat satul romanesc si obiceiurile populare - si a folosit nisip rosu, galben si albastru. Mesajul de final a fost : “Sfanta ni-i casa”.

Reactia juriului:

Mihai: “Momentul tau a fost bun, plin de mesaje. Te felicit inca o data. Ai confirmat talentul tau evident”.

Andra: “Azi ne-ai mai oferit inca un spectacol. Ne bucuram Ana pentru ce am vazut”.

Andi: “Am aflat ca Ana este foarte populara la Londra dupa ce reprezentatiile ei au fost vazute pe internet. Noi ne bucuram foarte mult pentru asta”.

VEZI reprezentatia Anei AICI.
 

21:28 Diana Caldararu a interpretat la pian si voce melodia lui John Lennon, "Imagine". Numarului ei a ridicat sala in picioare si a impresionat-o pe Andra.

Reactia juriului:

Andra: "Ai facut 10 pasi inainte. Sunt impresionata de tine"

Mihai: "Mi-a placut enorm. Dai dovada de o maturitate extraordinara desi esti un copil".

Andi: "A fost o demonstratie impecabila. Bravo!".

VEZI VIDEO.

21:13 Andra Pacurar si Alexandru Miculescu (Andra si Alex), doi dansatori de exceptie, participanti la multe competitii de dans sportiv, au reinventat, de asemenea, disciplina pentru care s-au pregatit. Au dansat salsa sau tango pe tema muzicala a filmului Sky Fall, printre altele.

Reactia juriului:

Mihai: "M-au facut sa ma simt mandru. Am fost si eu ca ei cand eram tanar. Sunt doi sportivi exemplari. Stiu sa ajunga la inimile oamenilor. Au nevoile de o confirmare azi. Eu le tin pumnii".

Andi: "Nu le lipseste nimic. Frumosi sunt, talentati sunt".

Andra: "A fost superb. O sa ma gandesc cu drag la acest moment".

VEZI VIDEO.

21:00 Ghenadie Rotari, al doilea concurent din finala, se exprima cel mai bine prin... acordeon. Prin numarul lui a dovedit ca este un maestru, interpretand melodii despre care nimeni nu ar fi crezut ca pot fi cantate la acordeon, cu ar fi tema muzicala din filmele "Dallas" si "Misiune imposibila".

Reactia juriului:

Andra: "Mi-a placut foarte mult, m-am bucurat de sunetele divine scoase de acordeon".

Mihai: "Esti foarte bun, este multa munca in spatele a ceea ce faci tu".

Andi: "De regula, recunosc un talent in primele 5 secunde. Pe tine te-am recunoscut dupa o secunda. Pe langa talent, ai si o tehnica deosebita".

VEZI VIDEO.

20:45 Corul Fiat Lux deschide spectacolul finalei. Reprezentatia lor este una neobisnuita pentru un cor. Au inceput cu "Gangnam Style", au interpretat melodiile lui Lady Gaga si altor artisti ai momentului, dar si melodii mai vechi, cum ar fi unul din hit-urile formatiei Queen.

Reactiile juriului:

Mihai: "Stiti sa va reinventati, suna excelent. Sper sa aveti succes in seara asta".

Andra: "Am in fata mea cel mai bun si mai frumos cor din Romania - Fiat Lux".

Andi: "Cel mai mult imi place ca au reinventat notiunea de cor. Cum ar fi reactionat nea Nicu daca i-ar fi vazut. Nu este corul care il vedeam inainte, pe 23 august".

VEZI VIDEO.

20:42 Pe platoul emisiunii ROMANII AU TALENT au intrat cei trei jurati: Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre.

20:35 Cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, canta o melodie impreuna cu Alex Velea.

20:30 A inceput finala Romanii au talent. Sunt prezentati cei 15 finalisti: Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Caldararu, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duta, Dansatorii Alex si Andra, Bruno Icobet, Eduard Andrei Sandu, Trupa Florea.

 

 

Al treilea sezon al emisiunii "Romanii au talent" a ajuns la final. Vineri seara vom afla cine este castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro.

Printre cei care aspira la titlul de "cel mai talentat" roman se numara unul dintre dansatorii preferati ai lui Mihai Petre si un mentalist care a aratat ca nu este mai prejos decat Cristian Gog, castigatorul primului sezon. Pe scena vor urca si doua trupe, una de dans si una de acrobatie.

Lista celor 15 finalisti care vor lupta pe 10 mai 2013 pentru marele premiu Romanii au talent de 120.000 de euro.

 

Bogdan Olteanu

Mircea Palamari

Classic Beat Orchestra

Corul Fiat Lux

Diana Caldararu

WhoGonStopUs

Gabriela Artene

Vlad Grigorescu

Ghenadie Rotari

Ana Munteanu

Camelia Duta

Dansatorii Alex si Andra

Bruno Icobet

Eduard Andrei Sandu

Trupa Florea

De la marea finala de la "Romanii au talent" nu vor lipsi nici premierele. Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron isi vor lansa "Viva Mamaia", cel mai recent single. Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregatit un moment special, iar o alta surpriza va fi momentul lui Zoli Toth, care va canta la marimba.

Premiul cel mare oferit in marea finala Romanii au talent este de 120.000 de euro.

Citeste si:

Esti proprietarul unui IMM? Cum poti primi pana la 200.000 de euro de la stat sa-ti dezvolti afacerea

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
Citește și...
Romanii au talent - sezonul trei. Ce concurenti merg in marea finala de vineri, 10 mai 2013
Romanii au talent - sezonul trei. Ce concurenti merg in marea finala de vineri, 10 mai 2013

Marea finala "Romanii au talent" sezonul trei are loc pe 10 mai 2013. 15 concurenti intra vineri in cursa pentru marele premiu de 120.000 euro.

Castigatorul Romanii au talent se afla vineri. Marturisirile concurentilor inainte de marea finala
Castigatorul Romanii au talent se afla vineri. Marturisirile concurentilor inainte de marea finala

Pe noi ne-au incantat cu talentul lor in fiecare seara de vineri, dar in spatele momentelor pe care le-au prezentat sunt zile intregi de munca si repetitii.

Castigatorul Romanii au Talent va fi ales vineri. Ce surprize pregatesc concurentii in marea finala
Castigatorul Romanii au Talent va fi ales vineri. Ce surprize pregatesc concurentii in marea finala

3 zile ne mai despart de marea finala "Romanii au talent". Vineri seara, cei mai talentati concurenti din al 3-lea sezon vor da tot ce au mai bun, in cursa pentru marele premiu.

Recomandări
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.