Michael Jackson, te vom iubi mereu! Vedetele regreta moartea Regelui!

×
Codul embed a fost copiat

Vestea mortii lui Michael Jackson a cazut ca un traznet peste lumea showbizz-ului din intreaga lume. Vedete de talie mondiala au tinut sa spuna un cuvant de adio marelui artist!

Jesse Jackson, intrebat, de Larry King, ce a simtit in momentul in care a aflat de moartea artistului, acesta i-a raspuns ca a fost pur si simplu devastat.

Moartea artistului l-a luat prin surprindere si tot ceea ce poate sa faca este sa isi aduca aminte de timpul petrecut impreuna cu Michael, si sa rememoreze amintirile frumoase pe care le-a trait ascultand melodiile sale. Mai mult acesta spune ca se va ruga lui Dumnezeu sa il elibereze pe Michael de toate poverile sale.

Faimoasa cantareata, Donna Summer, sustine ca la auzul acestei vesti, a incremenit. Faptul ca il cunostea pe Michael si familia sa de foarte multi ani, moartea acestuia a fost un soc. Nu si-l putea inchipui pe Jackson decat pe scena. Ii va fi foarte dor de el, iar intreaga lume ii va duce dorul. Singurul sau defect a fost Perfectiunea!

Beyonce a tinut sa ii lase si ea un mesaj de adio marelui cantaret, spunand ca "Moartea lui Michael este o pierdere tragica, transformand aceasta zi intr-una neagra. Michael Jackson a avut un impact imens asupra muzicii, mai mare decat orice alt artist din istoria muzicii. A fost magic. A ajuns acolo unde toti ne dorim sa ajungem. Va fi intotdeauna Regele Muzicii Pop! Toti cei care am auzit melodiile sale suntem mandri sa fi facut parte din aceasta generatie. Te iubesc Michael Jackson!

Citește și
Michael Jackson
Top 10: cele mai frumoase cantece ale lui Michael Jackson!
„Ei sunt ruşinea Rusiei. Și-au vândut sufletul și conștiința”. Interzis în Rusia lui Putin, părintele rockului alternativ sovietic vine la București

Celine Dion a declarat: "Sunt in stare de soc. Sunt coplesita de aceasta tragedie. Michael Jackson a fost dintotdeauna un idol pentru mine. A fost nu doar o persoana talentata, ci a fost unic, un geniu. E o pierdere atat de mare. E ca atunci cand Kennedy a murit sau cand Elvis a murit. Condoleantele mele familiei sale. Este o pierdere imensa".

Cantareata Cher a precizat: "Am un milion de reactii, la care nu m-as fi asteptat. A fost un cantaret mare - Dumnezeu iti da anumite daruri si acest copil a fost un copil minunat, inzestrat cu multe daruri. Putea sa cante ca nimeni altul si putea sa comunice cu toti oamenii".

Actrita Elizabeth Taylor, o veche si buna prietena a starului pop, a declarat ca este "prea bulversata" pentru a face declaratii, potrivit purtatorului sau de cuvant, citat de revista People.

Britney Spears s-a alaturat "corului" de muzicieni care plang disparitia lui Michael Jackson. Cantareata americana a declarat pe contul ei de pe Twitter: "A fost un om minunat si ne va lipsi tuturor".

Madonna, considerata multa vreme de presa internationala drept una dintre rivalele de marca, pe scena muzicala internationala, pentru Michael Jackson, a declarat: "Nu pot sa ma opresc din plans din cauza acestei vesti triste. Intotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari artisti ai ei, dar muzica lui va trai pentru totdeauna. Inima mea este alaturi de cei trei copii ai lui si de ceilalti membri ai familiei sale. Dumnezeu sa ii ajute!"

Cantaretul american P. Diddy a declarat, dupa moartea lui Michael Jackson, ca artistul "i-a aratat ca ritmul muzicii se poate si vedea, i-a adus muzica in viata si l-a facut sa creada in magie".

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, care a fost casatorita cu Michael Jackson la mijlocul anilor 1990, a declarat: "Sunt foarte trista si confuza din cauza tuturor acestor emotii care ma coplesesc. Sunt ingrijorata pentru copiii sai, despre care stiu ca insemnau totul pentru el si pentru familia lui. E o pierdere atat de mare si cu implicatii atat de profunde, incat nu am cuvinte sa o descriu".

Actrita Brooke Shields, prietena buna cu "Regele muzicii pop" de foarte multi ani, a declarat: "Mi-e sufletul impietrit de tristete din cauza teribilei disparitii a bunului si adevaratului meu prieten, Michael. A fost un prieten extraordinar, un artist si un filantrop al lumii. Ma alatur familiei si fanilor sai, pentru a celebra incredibila viata pe care a avut-o si pentru a plange tragica lui disparitie".

Actrita americana Demi Moore a scris pe pagina ei de Twitter: "Sunt extrem de trista din cauza mortii actritei Farrah Fawcett (care a decedat joi seara, n.r.), dar si a celei a lui Michael Jackson. In special pentru copiii lor!".

"Sunt impietrita. Prietenul meu, Michael Jackson, a murit. A locuit practic cu mine, pentru o saptamana, pe platourile de filmare de la «Pe helesteul auriu/ On Golden Pond», dupa «Thriller»", a spus si actrita americana Jane Fonda.

Lasa-i si tu mesajul tau de adio lui Michael! Inregistreaza-te si trimite-ne mesajul tau!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Michael Jackson ar fi implinit azi 52 de ani! Recorduri si controverse
Michael Jackson ar fi implinit azi 52 de ani! Recorduri si controverse

Michael Jackson, supranumit "regele pop-ului", a murit la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, lasand in urma o cariera fabuloasa, marcata insa de scandaluri si dezvaluiri despre stilul sau de viata excentric.

Top 10: cele mai frumoase cantece ale lui Michael Jackson!
Top 10: cele mai frumoase cantece ale lui Michael Jackson!

UPDATE: Te-au facut sa te indragostesti, ai plans, ai dansat si ai cantat pe cele mai frumoase cantece ale Regelui. Noi iti propunem un mic top. Facut de noi, nu dintr-o sursa oficiala, ci cu mintea copilului care a crescut cu muzica lui Michael.

Lacrimi pentru Michael Jackson! Ceremonia de la Staples Center
Lacrimi pentru Michael Jackson! Ceremonia de la Staples Center

Lumea intreaga s-a despartit de cel supranumit "Regele muzicii pop", Michael Jackson. La un an de la disparitia prematura a megastarului, la numai 50 de ani, milioane de oameni si-au luat adio de la el.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.