Lacrimi pentru Michael Jackson! Ceremonia de la Staples Center

×
Codul embed a fost copiat

Lumea intreaga s-a despartit de cel supranumit "Regele muzicii pop", Michael Jackson. La un an de la disparitia prematura a megastarului, la numai 50 de ani, milioane de oameni si-au luat adio de la el.

Vezi aici firul evenimentelor!

26 iunie

20:59 Sora lui Michael Jackson, Janet, a ajuns pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles

20:00 Cand paramedicii au ajuns la resedinta lui Michael Jackson, acestia au vrut sa pronunte decesul starului, dar medicul personal al artistului a refuzat acest lucru. Mai mult, paramedicii au constatat ca s-au facut manevre de resuscitare inainte ca ei sa ajunga.

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

19:18 Potrivit Sky News, politistii au ridicat mai multe pungi cu medicamente din locuinta starului.

19:00 Debbie Rowe va primi custodia a doi dintre copiii lui Michael Jackson, Paris si Michael Jr., potrivit TMZ.

18:18 Legistii sustin ca rezultatele testelor de toxicologie vor fi gata in aproximativ 6-8 saptamani.

18:00 Medicii legisti din Los Angeles au inceput autopsia trupului lui Michael Jackson.

17:00 Potrivit TMZ, un doctor care locuia la resedinta lui Michael Jackson este cautat de autoritati. Polititistii vor sa-l audieze, mai ales ca doctorul este banuit ca i-ar fi facut o injectie starului inainte de moarte.

15:40 The Sun: Potrivit unor surse din spitalul UCLA, Michael Jackson s-ar fi prabusit dupa ce i s-a facut o injectie cu Demerol, un calmant puternic care seamana cu morfina.

12:39 Tarak Ben Ammar, fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat, vineri, drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat, in opinia sa, de faptul ca starul american era un "ipohondru" care "se indopa" cu medicamente, potrivit postului de radio francez Europe 1.

10:49 Daily Mail: Dependenta de medicamente l-a distrus! Rudele cantaretului se asteptau la acest final. Michael Jackson devenise dependent de medicamente cu mult timp in urma, iar stresul cauzat de cele 50 de concerte ce urmau sa se desfasoare la Londra, l-ar fi determinat sa-si mareasca doza de medicamentatie ceea ce i-a fost fatal.

10:00 The Sun: Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze.

07:40 Mama cantaretului si cei trei copii ai sai s-au grabit sa ajunga la spital si, potrivit surselor din cadrul spitalului, cantaretul si-a dat ultima suflare avandu-i alaturi pe cei dragi. Un purtator de cuvant al familiei Jackson a declarat ca familia trece prin momente cumplite si este devastata.

07:37 Un avocat al familiei a declarat ca Michael Jackson lua medicamente pentru a fi in forma in vara aceasta, la concertele din Londra si ca decesul sau nu este deloc surprinzator. Se pare ca abuzul de pastile l-a insotit pe regele muzicii pop in ultimii ani, pe drumul distructiv pe care pornise.

03:07 Moartea sa este comparata cu cea a lui Elvis.

03.05 "Michael Jackson a facut cultura sa accepte o persoana de culoare", a declarat pastorul Al Sharptop.

03.00 Lt. Fred Corral de la The Los Angeles County Coroner's Office a declarat ca autopsia va fi efectuata astazi, iar rezultatele sunt asteptate in cel mult o zi

02:30 Familia lui Michael a ajuns la spital.

02:29 Potrivit purtatorului de cuvant al Centrului Medical UCLA din Los Angeles, artistul a ajuns la spital in coma profunda.

02:25 Sute de admiratori s-au adunat in fata spitalului UCLA.

02:20 CNN, care citeaza un medic legist, anunta ca artistul a incetat din viata.

27 iunie

11.30 Un reprezentant al Biroului de Medicina Legala din Los Angeles a anuntat ca trupul neinsufletit al lui Michael a fost mutat la o casa mortuara, vineri seara. Familia starului nu a vrut ca adresa acesteia sa fie facuta publica.

08:45 Cinci detectivi din cadrul LAPD, de la departamentul furturi/omucideri s-au intalnit cu membri ai familiei lui Michael Jackson in locuinta acestuia. Ambele parti au solicitat intalnirea, pentru a afla mai multe informatii privind circumstantele mortii artistului.

Michael fusese transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa. Suspiciunea initiala a fost ca Michael a murit din cauza unui stop cardiac.

01:53 Conform TMZ.com, familia lui Michael Jackson se va lupta cu toate fortele pentru ca Debbie Rowe sa nu primeasca custodia celor doi copii ai sai. Membrii familiei spun ca Paris si Michael Jr. nici macar nu o cunosc pe Debbie, ea nu face parte din viata lor.

01: 44 Medicul Conrad Murray, cel care se afla cu Michael in momentul decesului, s-a intors in oras si se pregateste sa dea declaratii politistilor care investigheaza cazul.

01:30 Autopsia a fost incheiata; familia poate sa ia acasa trupul neinsufletit al lui Michael Jackson. Purtatorul de cuvant al legistilor nu a vrut sa comenteze substantele cu care Michael ar fi fost intoxicat. Acesta a declarat ca asteapta rezultatele testelor si cele ale raportului toxicologic pentru a decide care a fost cauza mortii. Medicii legistii au declarat ca nu au gasit urme de violenta pe corpul lui Michael. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant a spus ca, intr-adevar, Michael lua medicamente prescrise de medicul sau.

00:40 TMZ.com dezbate dependenta lui Michael Jackson de medicamente si scrie ca, in 2007, cantaretul a fost dat in judecata de o companie farmaceutica. Datoria acumulata: aproape 102.000 USD!!!

28 iunie

21.38 Medicul Murray ii trata si pe copiii lui Michael. Acesta era angajat al familiei din 2006.

20:56 Conform TMZ.com, familia Jackson nu are incredere in doctorul Conrad Murray, cel care a fost alaturi de Michael in ultimele clipe. Rudele starului cred ca medicul nu a fost in stare sa-l resusciteze cum se cuvine pe Michael, asta pentru ca in apelul de urgenta inregistrat de la resedinta acestuia se spunea ca Michael e asezat pe pat. Pentru ca tehnica de resuscitare sa fie eficienta, pacientul trebuie asezat pe podea. Asculta apelul de urgenta.

19.00 Mama lui Michael, Katherine, a fost vazuta azi cumparand saci de dormit si jucarii la un cunoscut magazin din Los Angeles.

18:46 Presedintele Barack Obama a trimis familiei Jackson o scrisoare de condoleante, anunta David Axelrod, consilier la Casa Alba. Acesta a mentionat ca presedintele american in considera pe Michael Jackson un artist complet a carui viata a avut aspecte tragice. Casa Alba nu a remis presei un comunicat oficial in acest sens.

15:59 Medicul Conrad Murray sustine ca nu este considerat suspect, in urma interviului de trei ore acordat autoritatilor care investigheaza cazul mortii lui Michael.

14:00 Rudele lui Michael Jackson au inceput deja sa impacheteze lucrurile starului si pe cele ale copiilor din resedinta de la Los Angeles.

12:07 Conform Mediafax, domeniul Neverland al lui Michael Jackson va deveni parc tematic în memoria artistului

10:32 Revista Time va scoate luni o editie speciala dedicata lui Michael Jackson, ultimul numar de acest gen fiind cel de dupa atentatele din 11 septembrie.

10:28 Familia Jackson a remis presei un comunicat prin intermediul reverendului Jesse Jackson. Citeste comunicatul

08: 51 Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a declarat politiei ca nu este in niciun fel responsabil de moartea starului.

29 iunie

21:15 Potrivit AP, surse din familie spun ca ceremonia funerara ar putea avea loc miercuri, in parcul Neverland, preferatul artistului. Sau in Gary, Indiana, unde a copilarit.

21:00 La trei zile dupa deces, avocatul starului, John Branca, spune ca are un testament si ca intentioneaza sa-l inainteze tribunalului.

Potrivit TMZ.com, familia Jackson nu are o copie a testamentului aflat in posesia avocatului Branca. Acesta a declarat presei ca nu stie cate testamente a facut Michael, insa crede ca acesta e cel mai recent.

John Branca a lucrat foarte mult timp cu Michael, fiind cel care l-a ajutat, in 1985, sa obtina drepturile pentru celebrul catalog Beatles. In 2006 colaborarea s-a incheiat, insa Michael l-a reangajat acum trei saptamani.

20:00 Mama lui Michael Jackson, Katherine, a primit custodia temporara a celor trei copii ai starului.

19:25 Conform Fox News care citeaza o sursa din apropierea familiei, Michael Jackson era sa moara in 2004 in circumstante asemanatoare cu cea de vineri. Atunci a fost salvat de un paramedic ce locuia in apropiere.

19:02 TMZ.com: Mama lui Michael Jackson, Katherine, solicita custodia celor trei copiii ai megastarului. Motivatia: "Minorii locuiesc, in prezent, cu bunica lor (n.r. Katherine Jackson). Au dezvoltat o relatie puternica, in timp, si se simt in largul lor in grija acesteia"

18:56 TMZ.com, primul site din lume care a anuntat moartea lui Michael, da informatia potrivit careia raportul autopsiei, publicat in The Sun, este un fals.

18:40 Printre celebritatile care il vor conduce pe artist pe ultimul drum se numara Elizabeth Taylor, Paul McCartney, Liza Minnelli, Brooke Shields, Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna, Lisa Marie Presley.

18:34 Presedintele american Barack Obama ar putea participa la inmormantarea regelui muzicii pop.

18:30 Se estimeaza ca peste 750.000.000 de telespectatori vor urmari funeraliile lui Michael Jackson. Ar putea deveni astfel cel mai vizionat eveniment din istoria televiziunii.

17:50 Politia din Los Angeles se pregateste pentru a face fata ceremoniei de inmormantare a lui Michael Jackson, in eventualitatea in care aceasta va fi transformata intr-un eveniment de "proportii istorice.

17:40 Familia Jackson se gandeste sa organizeze o procesiune funerara privata, urmata de o ceremonie de rememorare publica, ce ar urma sa fie difuzata la nivel global.

17:30 Ceremonia ar putea avea o mai mare amploare decat cea a lui Elvis Presley sau a printesei Diana. Un milion de persoane sunt asteptate sa soseasca in Los Angeles pentru a aduce un ultim omagiu regelui muzicii pop, informează Daily Mail.

17:00 Tatal lui Michael Jackson, Joe Jackson, s-a declarat ingrijorat de ceea ce s-a intamplat cu fiul sau in ultimele momente ale vietii si de felul in care l-a tratat medicul acasa.

16.54 Psihologul Patrick Wanis, cunoscut printre celebritati, despre Michael: " Si-a inceput cariera din copilarie si a fost capabil sa continue pana acum datorita talentului sau supranatural. Problema este insa ca nu a a avut niciodata viata personala. Pur si simplu, Michael nu a avut niciodata sansa sa traiasca"

Medicii legisti care i-au facut prima autopsie lui Michael Jackson nu au gasit semnele vreunui atac de cord sau ale unei alte boli, ceea ce sustine ipoteza unei supradoze de medicamente. Totusi, au decis ca trebuie facute si alte teste, iar rezultatele ar putea fi aflate abia in 4-6 saptamani.

Familia artistului nu a acceptat insa concluzia preliminara si a cerut o a doua autopsie, independenta, care a fost efectuata intr-un loc secret din Los Angeles.

Pe langa cele doua autopsii realizate, anchetatorii vor sa afle daca Michael Jackson a lasat sau nu un testament. La fel de interesata de acest lucru este si familia. In functie de ce scrie in document, daca exista unul, se va hotari cine va primi custodia celor trei copii ai lui Michael. Si cine va administra pentru ei o avere ce se apropie de un miliard de dolari.

10:28 Debbie Rowe, mama a doi dintre copiii lui Michael Jackson, Prince si, sustine intr-un interviu pentru News of The World, ca a fost inseminata artificial, si ca Jackson nu este sigur tatal copiilor.

10:00 Jurnalistii de la The Sun scriu ca Michael era aproape un schelet. Purta peruca, coastele ii erau frante de la manevrele de resuscitare, iar in stomacul sau s-au gasit doar urme de medicamente.

09:27 Staruri ca Jamie Fox, Ne-Yo, Beyonce, dar si sora lui Michael, Janet, i-au adus un omagiu la decernarea premiilor BET.

30 iunie

19:00 Funeraliile lui Michael Jackson, cel mai mare spectacol de pe pamant. Apropiatii sustin ca asta si-ar fi dorit artistul. Se estimeaza ca peste 900.000 de oameni se vor afla in cortegiul funerar.

18:00 Nici Michael si nici Debbie Rowe nu ar fi parintii lui Paris si Prince, potrivit TMZ.com. Michael Jackson nu ar fi fost donatorul de sperma pentru niciunul dintre copii, iar ovulele lui Debbie nici macar nu ar fi fost folosite.

17:00 Michael Jackson l-ar fi scos pe tatal sau din testament. Poate era si de asteptat, tinand cont de faptul ca artistul a recunoscut la un moment dat intr-un interviu ca acesta il abuza cand era copil.

16:00 Janet Jackson, sora artistului, ar putea sustine turneul in locul lui Michael. Cel putin o parte din spectacole.

15:00 Michael Jackson acceptase turneul de la Londra pentru ca cei trei copii ai sai isi doreau sa il vada cantand live.

11:00 12 fani s-au sinucis de durere ca idolul lor, Michael Jackson, nu mai este.

10.00 Michael Jackson consuma "munti de medicamente": Xanax (sedativ), Vicodin (analgezic, la noi este cunoscut sub numele comercial de Robidone), Zoloft (anti-depresiv), Seroxat (anti-depresiv), Soma (in Romania este comercializat sub numele de Carisoprodol si este folosit pentru tratamentul durerii).

Insa, cu doua zile inainte de a muri, Michael Jackson era intr-o forma de zile mari. O dovedesc, fara indoiala, imaginile surprinse in timpul repetitiilor pentru concertul care urma sa aiba loc la Londra.

09:00 Unul dintre sefii companiei care urma sa produca concertele de la Londra s-a laudat intr-un cadru restrams ca ar avea o inregistrare cu ultima repetitie, care contine toate elemenele spectactolului si ca va scoate in curand un DVD.

08:00 Politia din Los Angeles se asteapta la o investigatie lunga si grea in cazul Michael Jackson. Din casa lui au fost scosi mai multi saci cu medicamente. Ele ar putea face cat de cat lumina in ancheta privind cazele mortii lui Michael, care sunt si acum neclare.

1 iulie

22.55 Familia lui Michael Jackson a anuntat oficial ca, in ciuda stirilor aparute, "nu va permite publicului larg sau doar anumitor persoane sa vada trupul lui Michael la Neverland". Rudele au adaugat ca "inca se mai fac planuri in ceea ce priveste o ceremonie publica in memoria lui Michael Jackson si va anunta aceste planuri in scurt timp".

21.51 Judecatorii au hotarat ca mama lui Michael sa ramana administratorul temporar al averii acestuia pana luni. Magistratul care s-a ocupat de caz nu a considerat ca aceasta e o chestiune urgenta.

20.00 Testamentul lui Michael imparte averea intre mama sa, cei trei copii si cateva fundatii de caritate. Daca ceva i s-ar fi intamplat mamei sale Katherine, Diana Ross ar fi primit tutela copiilor.

13:00 J. Randy Taraborrelli unul din cei mai apropiati prieteni ai acestuia a declarat ca dorinta permanenta a lui Michael Jackson de a-si schimba infatisarea a fost alimentata de ura pe care o avea fata de tatal sau. Joe Jackson ii sufoca personalitatea si se comporta foarte urat cu starul, a mai adaugat Randy.

9:39 TMZ.com scrie ca a aflat, din surse, ca in casa lui Michael Jackson a fost gasit un calmant extrem de puternic si, mai ales periculos. Poate duce la un stop cardiac administrat si separat. Numai medicii ar fi putut avea acces la el.

2 iulie

22.22 Familia a anuntat ca la citimitirul Forest Lawn din Los Angeles va tine un priveghi in memoria lui Michael Jackson. Ceremonia va fi privata. De acolo, un cortegiu de automobile se va deplasa la complexul Staples Center, unde vor avea loc funeraliile publice.

21.45 Debbie Rowe, mama lui Paris si Prince, anunta ca vrea custodia copiilor pe care i-a avut cu Michael. In plus, ar cere si un ordin de restrictie impotriva tatalui artistului, Joe Jackson, pentru ca acesta sa nu se apropie de cei doi copii.

17.29 Mai multe surse, printre care Sky News, confirma ca familia a hotarat ca o ceremonie in memoria lui Michael sa aiba loc marti, la Staples Center.

15:30 The Sun: Michael Jackson a fost transportat de la o morga la alta intr-un cosciug. Doi muncitori de la Medicina Legala au transferat, cu mare grija, sicriul la cea de-a doua morga, pana ce se vor pune la punct detaliile in ceea ce priveste inmormantarea artistului.

15:06 Ecrane uriase vor fi montate in fata locatiei, pentru fanii care nu vor putea intra la Staples Center. Chiar la Staples Center, Jacko si-a petrecut ultima noapte( 24 spre 25 iunie), repetand pentru concertele pe care urma sa le sustina la Londra.

10:16 Funeraliile lui Michael Jackson se vor desfasura la Staples Center din Los Angeles, marti, 7 iulie, potrivit The Hollywood Reporter.

10:00 Michael Jackson se folosea de nume false (Omar Arnold si Jack London) ca sa-si procure medicamente puternice ca Demerol.

3 iulie

22.00 Autoritatile anunta oficial ca in casa lui Michael s-a gasit un sedativ puternic, folosit pentru anestezii. De cateva zile, mai multe surse spuneau ca Michael folosea Diprivan (cunoscut si ca Propofol).

20.15 Organizatorii funeraliilor lui Michael anunta ca 17.500 de bilete vor putea fi castigate de fani pentru ceremoniile de marti, care vor avea loc simultan la Staple Center si Nokia Theatre, aflate in acelasi complet. 11.000 de bilete sunt pentru prima sala si 6.500, pentru cea de-a doua, mai mica. Cei care vor intra in posesia tichetelor vor fi alesi la intamplare, cu ajutorul unui program computerizat.

09:40 Conform CNN, 11.000 de fani vor putea asista la funeraliile lui Michael, dar pentru acest lucru vor trebui sa se inregistreze si sa primeasca bilete oferite gratuit. Funeraliile vor avea loc, asa cum s-a anuntat inca de joi, la Staples Center in L.A, locul unde Michael a repetat cu doua zile inainte de moartea sa.

5 iulie

15:00 Michael Jackson va fi inmormantat fara creier, pentru ca acesta a fost retinut de medicul legist in vederea efectuarii de teste neuropatologice care ar putea oferi informatii suplimentare despre decesul starului american.

6 iulie

19.40 Executorii testamentului lui Michael au primit din partea judecatorilor controlul imediat asupra bunurilor megastarului, care pana acum erau administrate de mama sa.

19:00 Potrivit ultimelor informatii, ceremonia de la Staples Center va incepe de la ora 20:00 (ora Romaniei).

18:00 Potrivit viceprimarului L.A.-ului, Michael Jackson va fi inmormantat la cimitirul Forest Lawn.

14:00 Dr. Conrad Murray a declarat ca nu i-a administrat lui Michael Jackson Demerol sau OxyContin in ziua cand megastarul a murit. Avocatul acestuia nu poate "sa spuna acelasi lucru despre anestezicul puternic" gasit la resedinta lui Jacko.

8:00 Rudele lui Michael Jackson s-au certat atat de tare asupra ceremoniei private de inmormantare, incat toate planurile au sarit in aer.

7 iulie

22.40 Ceremonia de la Staples Center s-a incheiat cu cuvintele fetei lui Michael, Paris Katherine, care, plangand, i-a spus ca "il iubeste".

22:32 Familia Jackson, alaturi de starurile care au cantat la ceremonie, a urcat pe scena pentru o versiune emotionanta a piesei Heal The World, mesajul pe care au vrut sa il transmita in numele lui Michael.

21.39 Plangand, Brooke Shields a vorbit despre amintirile ei cu Michael. L-a cunoscut pe cand ea avea doar 13 ani.

21:25 Jennifer Hudson a interpretat piesa lui Michael, "Will You Be There"

21.19 Fratii si surorile lui Michael, aflati in primul rand, poarta cate o manusa alba.

21.10 Stevie Wonder a cantat un colaj din piesele sale, dedicat lui Michael.

21:00 Sicriul a fost adus in acordurile unui imn gosspel, “We Are Going To See The King”, cantat de corul Andrae Crouch

20: 55 Lionel Richie a cantat alaturi de un cor un imn gosspel in memoria lui Michael Jackson

20:33 Sicriul cu corpul lui Michael Jackson a fost adus in sala
si asezat in fata scenei

20:41 Mariah Carey a cantat I'll be there in memoria lui Michael.

20.05 Contrar zvonurilor aparute cum ca in cosciug nu ar fi niciun corp, apropiatii spun ca trupul neinsufletit al lui Michael se afla in sicriul care a ajuns la Staples Center.

19:54 O stire contradictorie: in interiorul Staples Center sunt extrem de multe locuri goale, in timp ce afara sute de mii de oameni asteapta sa vada ceremoniile;

19:53 Au ajuns la Staples Center Brooke Shields si Magic Johnson

19:52 Prima care a ajuns la Staples Center a fost Barbara Walters.

19:47 Familia Jackson a ajuns la stadionul Staples Center, acolo unde va avea loc ceremonia de adio pentru Michael Jackson.

19:06 Familia Jackson a parasit cimitirul Forest Lawn. La fel si masina in care se afla sicriul cu trupul lui Michael Jackson si se indreapta catre Staples Center.

19:03 Cosciugul a fost purtat de fratii sai.

19:02 Sicriul cu trupul lui Michael Jackson a fost scos din capela cimitirului Forest Lawn.

18:53 Spatiul aerian ar putea fi restrictionat, daca se va hotari ca trupul lui Michael Jackson sa nu fie transportat cu masina.

18:33 O echipa SWAT face parte din escorta. Planul de rezerva este ca trupul neinsufletit al lui Michael Jackson sa fie transportat cu elicopterul.

18:31 La ceremonia privata de la Forest Lawn au participat aproximativ 100 de persoane, in mare parte membri ai familiei.

18:28 Cei trei copii ai lui Michael: Paris, Prince, Blanket au asistat si ei la ceremonia religioasa, anunta AFP.

18:25 Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei din LA, asigurarea securitatii ceremoniilor lui Michael Jackson, s-a ridicat la suma de 4 milioane de dolari, relateaza CNN.

18:19 Familia lui Jackson a ajuns la cimitirul Forest Lawn pentru a participa la slujba privata in memoria lui Michael.

18:00 30 de masini, majoritatea puse la dispozitia familiei de o firma cunoscuta, se deplaseaza pe autostrada, in coloana, spre Forest Lawn.

17:57 Familia lui Michael Jackson pleaca de la resedinta Encino din Los Angeles, catre capela cimitirului, unde se afla trupul megastarului.

12:15 Potrivit TMZ, trupul lui Michael Jackson va fi expus pe scena de la Staples Center, unde are loc, incepand cu ora 10.00 dimineata (20.00 ora Romaniei), concertul memorial.

10:00 Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, ar putea deveni la fel de celebru precum tatal sau, potrivit lui Mark Lester, nasul celor trei copii ai artistului.

Michael Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a primit 13 Premii Grammy.

Vineri, sambata si duminica puteti urmari la MTV un intreg maraton de emisiuni dedicate megastarului in "Weekend special Michael Jackson". In fiecare seara, incepand de la ora 21, vor fi difuzate sloturi muzicale "M is For Michael", documentare dedicate megastrului, topuri ale pieselor sale si interviuri cu artistii romani care au fost influentati de Michael Jackson.

Totodata, vineri, 25 iunie 2010, la ProFm este ziua Michael Jackson.

Portret: The Bad, the Black and the Thriller

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Misterul persista in procesul mortii lui Michael Jackson. Luni va fi audiat ultimul martor
Misterul persista in procesul mortii lui Michael Jackson. Luni va fi audiat ultimul martor

Cinci saptamani de dezbateri, 40 de martori si multe ore de demonstratii stiintifice nu au fost suficiente pentru a elucida misterul care inconjoara ultimele ore din viata cantaretului Michael Jackson.

Dr. Murray:
Dr. Murray: "Michael Jackson si-a administrat singur doza letala. Nu putea sa doarma fara Propofol"

Michael Jackson dormea de doua luni numai datorita Propofolului, puternicul anestezic care l-a si ucis. Este declaratia pe care a facut-o medicul sau, aflat acum in banca acuzatilor, la finalul celei de-a doua saptamani in sala de judecata.

Rasturnare de situatie. De ce a fost sunata aceasta femeie din ambulanta in care murea Michael
Rasturnare de situatie. De ce a fost sunata aceasta femeie din ambulanta in care murea Michael

Audierile in procesul lui Michael Jackson scot la iveala alte detalii importante care ar fi putut schimba cursul evenimentelor din ziua in care megastarul a murit. Amanta doctorului Conrad Murray a facut cateva dezvaluiri.

Recomandări
Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare
Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită.  

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.