EXCLUSIV: Viata secreta a lui Michael Jackson!

×
Codul embed a fost copiat

Michael Jackson nu avut niciun control asupra lui. A fost doar o marioneta aducatoare de bani pentru hoarde de profitori. Nu i se lasa nici macar pasaportul pe mana, iar pentru el toate costau de 30 de ori mai mult.

Pastilele ce i le bagau pe gat diversi doctori si vraci ajungeau la sute de mii de dolari saptamanal.

Corespondentul Stirilor ProTV, Carmen Avram, a stat de vorba cu Moshe Alon. Om de incredere al lui Liz Taylor, acesta a fost rugat de actrita sa incerce sa-l scape pe Michael Jackson de dependenta sa de medicamente.

Din postura de inger pazitor al lui Michael, Moshe Alon detine o cheie pretioasa in intelegerea personalitatii megastarului. In ochii lui, Jacko era, inainte de orice, un copil inocent care se juca pe calculator, cot la cot cu alti copii.

Amestecand in doze savante nostalgia si umorul, Moshe Alon descrie un om incredibil de timid si admirabil de bine-crescut, care se simtea intimidat in prezenta adultilor.

Citește și
Sicriu Michael Jackson
Michael Jackson, transportat la o alta morga, in sicriu!
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Moshe este convins ca nimic nu-l entuziasma mai mult pe Michael ca ideea de joc. Reusea sa transforme si lucrurile banale in ceva nostim, ca de exemplu datul cu aspiratorul.

Ori, tocmai natura lui naiva l-a facut pe artist victima sigura in mainile unor indivizi lipsiti de scrupule. Initial din familie, apoi din anturaj.

Moshe povesteste cum note de plata de 10.000 de dolari pentru elicopter erau transformate in 300.000 de dolari, pentru ca Michael nu avea notiunea banilor.

Cat despre povestea tulbure a relatiei dintre Michael si copiii care ii erau adusi la Neverland, fostul lui bodygurad muta surprinzator accentele si crede ca "acei copii nu au fost violati", ci erau "amicii lui de joaca".

Convingerea lui Moshe Alon este ca singura prietena dezinteresata a fost Liz Taylor, cea acuzata de apropiatii familiei Jackson ca se visa un soi de mama a lui.

"Liz i-a spus: 'Michael, trebuie sa iesi din asta, sa incetezi sa iei pastile si sa iti controlezi propria viata'. L-am luat pe Michael cu avionul ei si l-am ajutat sa dispara din Mexic si l-am dus la un centru de reabilitare din Londra. Michael stia ca poate conta pe ea", povesteste Moshe.

O personalitate de anvergura ca a lui Michael Jackson ajunge la un moment dat sa consume mai multa energie ca sa scape de paparazzi decat pentru orice altceva. Se pare chiar ca Michael nici macar nu avea acces la propriul pasaport, care statea la angajati.

Cand vorbeste despre capcana in care pica un artist haituit de toata lumea, dar mai ales de propria ambitie de a nu cobori stacheta, povestea lui Moshe Alon ia o turnura stupefianta.

"Cand ajungi dependent, incepi sa inventezi: sunt bolnav, am probleme cu dintii, ma doare peste tot. Si aici intervin doctorii care furnizeaza medicamente si am vazut facturi pentru pastile de 200.000 de dolari pe saptamana. Unii sunt dispusi sa piarda un dinte, sa li se scoata dintele ca sa obtina pastile", e parerea lui Moshe.


Ultima parte a interviului e ca o concluzie stupefianta, dar foarte adevarata.

"Partea trista e ca oamenii care lucreaza cu vedetele sunt mai rai, pentru ca ei colaboreaza, obtin pastile pe numele lor, ajung sa le controleze totul, cartile de credit, conturile din banca. Si, cand un bodyguard ca mine se duce la client si ii spune adevarul in fata, te alegi cu un om foarte nemultumit, pentru ca discernamantul si judecata lui sunt suferinde, nu stiu decat ca vor pastile. Ajung sa ia 20-30 de pilule numai ca sa adoarma. Si tu trebuie sa iei o decizie. Uneori decizia este sa nu mai lucrezi cu oamenii astia", a incheiat Moshe.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Michael Jackson, intre iubita si dependenta de medicamente!!!
Michael Jackson, intre iubita si dependenta de medicamente!!!

Michael Jackson a avut o relatie amoroasa de lunga durata cu o femeie si a devenit dependent de medicamente din cauza medicilor. Marturisirea socanta ii apartine englezului Matt Fiddes, prieten si garda de corp a lui Jacko.

Michael Jackson, transportat la o alta morga, in sicriu!
Michael Jackson, transportat la o alta morga, in sicriu!

Aceasta este prima poza cu ceea ce pare a fi cosciugul in care se afla trupul neinsufletit al lui Michael Jackson, potrivit The Sun.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.