Conrad Murray, acuzat oficial de moartea lui Michael Jackson!

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Potrivit TMZ.com, doctorul nu a mai asteptat ca politistii sa il ia de la domiciliu si sa il duca in fata judecatorilor, asa ca a venit singur sa se predea.

 

La tribunal au sosit mai intai rudele lui Michael, de la tatal Joe si mama Katherine, pana la surorile LaToya si Janet si fratii megastarului. Apoi, a venit si doctorul Murray.

Conrad Murray va pleda "nevinovat" la acuzatia care i se aduce in cazul Michael Jackson, adica cea de omor prin imprudenta, potrivit TMZ.com.

In actele de acuzare scrie ca Murray "l-a omorat impotriva legii, dar fara rea-vointa, pe Michael Joseph Jackson".

Doctorul a recunoscut ca el a fost cel care i-a administrat Propofol megastarului, dar probabil avocatii sai vor incerca sa dovedeasca faptul ca starea de sanatate a lui Michael era deja precara si ca nu administrarea acestui medicament a dus la moartea sa.

Citește și
Michael Jackson
Michael Jackson, deshumat? Urmeaza a patra autopsie?!
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Daca va fi gasit vinovat, Murray risca in jur de 4 ani de inchisoare.

Fotografii si cameramanii s-au ingramadit inca de dimineata in fata cladirii Airport Court din Los Angeles, unde se presupunea ca va veni Murray.

Politia a adus la fata locului numeroase intariri, tocmai pentru ca se astepta ca presa sa fie prezenta, data fiind mediatizarea cazului. Un alt motiv a fost acela ca le era teama ca viata doctorului sa nu fie amenintata de fanii megastarului, care cred ca Murray a fost cel care l-a omorat pe Michael.

Desi acuzarea a cerut o cautiune de 300.000 de dolari, de 12 ori mai mare decat cea standard pentru un astfel de caz, judecatorul a decis ca ajung 75.000, si a stabilit o noua audiere pentru inceputul lunii aprilie. Deocamdata, Conrad Murray are interdictia de a parasi tara. El poate profesa in continuare, dar nu mai are voie sa prescrie sedative sau anestezice.

Potrivit site-ului TMZ, care citeaza un raport al Comisiei Medicilor din California depus ca proba la dosar, Murray ar fi actionat "cu nepasare, ignorandu-si pacientul", iar specialistii cer sa i se retraga licentei.

Doctorul Murray, cardiolog, a fost angajat ca doctor personal al megastarului anul trecut, in primavara, pe cand acesta isi pregatea concertele de revenire.

Murray a recunoscut politistilor ca era la resedinta lui Michael din Los Angeles in primele ore ale zilei de 25 iunie 2009. Incercase sa il ajute sa adoarma. I-a administrat cateva somnifere, iar spre dimineata megastarul a adormit. Doctorul spune ca a parasit "pentru maximum doua minute" camera lui Michael, iar la intoarcere "l-a gasit fara suflare". Au urmat momentele in care a fost chemata ambulanta, iar Murray a mers cu Michael pana la spitalul UCLA. Incercarile de resuscitare nu au dat rezultate, iar moartea a fost declarata la ora 2.26 PM.

Moartea lui Michael Jackson a fost considerata omucidere, ca urmare a unei combinatii de medicamente, in principal Propofol si Lorazepam.

Michael Jackson, deshumat? Urmeaza a patra autopsie?!

Adio, MICHAEL JACKSON!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Katherine Jackson:
Katherine Jackson: "Murray este un monstru. Merita sa stea dupa gratii"

Familia lui Michael Jackson considera ca acuzatia de omucidere impotriva lui Conrad Murray nu este suficienta.

Michael Jackson, deshumat? Urmeaza a patra autopsie?!
Michael Jackson, deshumat? Urmeaza a patra autopsie?!

Megastarul nu isi gaseste linistea! De parca nu era de-ajuns ca a fost inmormantat la zeci de zile dupa moarte, acum trupul sau ar putea sa fie deshumat.

Prince si Paris Jackson, pe scena Grammy:
Prince si Paris Jackson, pe scena Grammy: "Te iubim, tati!" VEZI VIDEO

Fanii lui Michael Jackson care au urmarit ceremonia de decernare a premiilor Grammy din acest an au asteptat cu sufletul la gura momentul in care copiii megastarului au urcat pe scena.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.