Radu Valcan vine la "ProMotor" pieton!

Radu Valcan

Pe 19 decembrie, in ultima editie din acest an a emisiunii Pro Motor, Roxana Ciuhulescu are un invitat care vine pe jos la intalnire.

 


Cel putin pentru moment. Pentru ca tocmai si-a vandut masina, un Audi A3, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa TV, va testa sambata un Volvo XC60.


Dotata cu un motor 2,4 diesel 163 CP, transmisie automata si cutie tiptronic, masina l-a cucerit pe prezentatorul PoveStirilor Adevarate, care crede ca acest model de Volvo este potrivit atat pentru familie, cat si pentru un celibatar.

Dupa ce i-a marturisit Roxanei Ciuhulescu ca prima sa masina a fost o Dacia Super Nova, iar apoi a mai condus Skoda Octavia, Porsche Cayenne si Audi A3, Radu Valcan a recunoscut, la ProMotor ca Volvo XC60 l-a impresionat pentru ca este spatioasa, eleganta si sportiva.

Citește și
Dansez pentru tine
Partenera lui Radu Valcan de la "Dansez" spune ca au o relatie. De dans
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front


 

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
Elena, dansezi pentru Radu Valcan?
Elena, dansezi pentru Radu Valcan?

Elena are doar 20 de ani, iar Radu e mai mare cu 12. Zambetul lui ii place cel mai tare, dar asta nu a fost de-ajuns sa o cucereasca pe frumoasa de la Chisinau.

Partenera lui Radu Valcan de la
Partenera lui Radu Valcan de la "Dansez" spune ca au o relatie. De dans

Concursul "Dansez pentru tine" i-a atras Elenei foarte multi admiratori, dar si foarte multe barfe. Ea a fost atacata dur de ziarele de scandal. Frumoasa din Chisinau a rupt tacerea si a acordat un interviu in exclusivitate, la "Povestiri adevarate".

Radu Valcan, despre relatia cu Elena, partenera de la
Radu Valcan, despre relatia cu Elena, partenera de la "Dansez pentru tine"

Radu a recunoscut ca s-a creat o legatura intre el si Elena. Ea e era o dansatoare foarte buna, el nu a dansat niciodata...

Recomandări
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin:
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"

La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.