Botezatu: "Moni a negociat reangajarea lui Voicu in dormitor!"


Ultimul update: Sambata 13 Octombrie 2012 15:23
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Catalin Botezatu a confirmat printr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii ''Happy Hour'', faptul ca Monica Columbeanu s-a intalnit cu Voicu acum cateva luni intr-o cafenea din centrul Capitalei pentru a-l convinge sa se reangajeze.

Moni l-a implorat pe Voicu sa se reangajeze la ea, dupa care au urcat intr-un apartament unde stiu eu foarte bine ca este un dormitor, nu doar un birou. Monica i-a oferit un salariu dublu, dar Voicu a spus ca nu se mai intoarce nici batut”, a declarat Catalin Botezatu, deranjat de “ipocrizia oamenilor care au ajuns undeva pe spatele altora.”

Botezatu a tinut sa precizeze si de aceasta data ca a vazut toate sms-urile pe care Monica i le-a trimis lui Voicu pentru ca “Voicu mi le arata la caterinca, suntem baieti si facem misto”.

Tot la Happy Hour Bote i-a dat si un sfat Monicai: "sa isi gaseasca alt prost, alta mobila si sa il lase in pace pe Ricky.”

Creatorul de moda a avut de facut ceva comentari referitoare si la cariera profesionala a sotiei lui Irinel Columbeanu.

"Cariera de model inseamna sa lucrezi afara, asa cum fac Catrinel Menghia sau Valentina Pelinel. Unde a lucrat in ultimele luni Moni? In afarA de faptul ca o vedem intr-un club pe Calea Victoriei, ati vazut-o la o prezentare de moda?", a spus Botezatu.

Botezatu: Monica Columbeanu a fost indragostita de Voicu. Este o ipocrita
FULLSCREEN
Botezatu: "Moni a negociat reangajarea lui Voicu in dormitor!"
  • /

Sursa: Happy Hour

VIDEO PROTVPLUS.RO