Botezatu: "Moni a negociat reangajarea lui Voicu in dormitor!"

×
Codul embed a fost copiat

Catalin Botezatu a confirmat printr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii ''Happy Hour'', faptul ca Monica Columbeanu s-a intalnit cu Voicu acum cateva luni intr-o cafenea din centrul Capitalei pentru a-l convinge sa se reangajeze.

Moni l-a implorat pe Voicu sa se reangajeze la ea, dupa care au urcat intr-un apartament unde stiu eu foarte bine ca este un dormitor, nu doar un birou. Monica i-a oferit un salariu dublu, dar Voicu a spus ca nu se mai intoarce nici batut”, a declarat Catalin Botezatu, deranjat de “ipocrizia oamenilor care au ajuns undeva pe spatele altora.”

Botezatu a tinut sa precizeze si de aceasta data ca a vazut toate sms-urile pe care Monica i le-a trimis lui Voicu pentru ca “Voicu mi le arata la caterinca, suntem baieti si facem misto”.

Tot la Happy Hour Bote i-a dat si un sfat Monicai: "sa isi gaseasca alt prost, alta mobila si sa il lase in pace pe Ricky.”

Creatorul de moda a avut de facut ceva comentari referitoare si la cariera profesionala a sotiei lui Irinel Columbeanu.

Citește și
Voicu Ruslan Panzar
"Monica minte!", se apara, in chiloti, fostul sofer al doamnei Columbeanu
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Cariera de model inseamna sa lucrezi afara, asa cum fac Catrinel Menghia sau Valentina Pelinel. Unde a lucrat in ultimele luni Moni? In afarA de faptul ca o vedem intr-un club pe Calea Victoriei, ati vazut-o la o prezentare de moda?", a spus Botezatu.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Botezatu: Monica Columbeanu a fost indragostita de Voicu. Este o ipocrita
Botezatu: Monica Columbeanu a fost indragostita de Voicu. Este o ipocrita

Invitat la emisiunea "Happy Hour", Catalin Botezatu a declarat ca Monica Columbeanu a fost indragostita de fostul ei sofer. Designerul crede ca dragostea a fost de ambele parti, dar cu mici diferente.

"Monica minte!", se apara, in chiloti, fostul sofer al doamnei Columbeanu

In timp ce Moni Columbeanu spune peste tot ca a ramas in relatii extraordinare cu fostul sofer Voicu, alias Ricky Martin, domnul precizeaza transant ca el nu a mai pastrat legatura cu sotia lui Iri.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.