Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Jocul saptamanii este Football Manager 17, un simulator complex in care jucatorul este responsabil de absolut tot

Embed:

In Football Manager 17, fie incepi modul cariera cu o echipa slaba si tragi tare sa ajungi printre stele, fie preiei o echipa puternica.

Jucatorul este direct responsabil de buget, transferuri, stadion, fani, sponsori, absolut tot ce tine de administrarea unei echipe de fotbal.

Ba chiar si de starea fizica si psihica a jucatorilor. Un fel de Pep Guardiola/Florentino Perez/Ramon Rodriguez Verdejo, adica Monchi.

Ideea e ca fotbalul nu mai pare asa simplu, intr-un joc tip Manager. Interfata arata ca un program de contabilitate, de unde controlezi tot ce am mentionat mai devreme. Cand vine ziua meciului, conform calendarului competitional pe care trebuie sa-l respecti, niste figurine amuzante se plimba de colo-colo dupa minge.

Atentie, nu poti juca cu ei!

In schimb, fotbalistii sunt cei din realitate, cu cote si atuuri la zi. Gasesti si romani. Football Manager 17 vine si intr-o varianta pe mobil, contra cost. Cea de astazi, insa, e luata de pe Steam, cu 18 dolari.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Iunie 2017
Citeste mai multe despre: iLIkeIT, jocuri, Football Manager 17,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed