Turiştii fac live pe Facebook cu pomana porcului. Copiii, aduşi să vadă cum e pârlit
Primii turişti care vor petrece Crăciunul în Maramureş au fost primiţi de gazde cu preparate ispititoare, vin aromat şi voie bună.
Ba mai mult, s-au sacrificat şi alţi godaci, pentru ca oaspeţii să se bucure de pomana porcului. Iar cete de colindători au întreţinut atmosfera.
Gazdele au tăiat şi porcul pentru a le destăinui oaspeţilor câteva dintre secretele din spatele preparatelor ispititoare. Norocoşii au ţinut morţis să le arate prietenilor ce au pierdut, făcând Live pe Facebook.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
"Fiţi atenţi aici, aici e vinul. Aici e palinca, mai departe. Acolo ne aşteaptă în spate porcul. Pentru noi le-a făcut, le-a făcut gazda noastră Cristina."
Porcul a fost pârlit de faţă cu cei mici
Pentru o vacanţă de Crăciun de patru zile, fiecare turist scoate din buzunar aproximativ o mie de lei.
Sursa: Pro TV
Etichete: maramures, turism, porc, hotel, pensiuni, craciun, ignat, ajun,
Dată publicare:
24-12-2018 09:33