Turiștii care s-au dus la munte cu trenul au ajuns mai repede decât cei cu mașinile

Ultima actualizare: 24-08-2017 16:16
masini
Pro TV

Căldura sufocantă din marile oraşe i-a gonit pe mulţi la mare sau la munte. Cei care au fost pe Valea Prahovei, de pildă, s-au răcorit pentru că erau cu 10 grade mai puţin decât în Bucureşti.

Drumul până în staţiuni le-a dat însă de furcă, din cauza traficului aglomerat.

Pe DN1, şoferii n-au avut loc să accelereze prea tare, pentru că s-au trezit prinşi în coloane nesfârşite şi au înaintat greu.

Între Buşteni şi Sinaia s-a circulat bară la bară, iar şoferii au parcurs câţiva kilometri în mai bine de o ora, o ora şi jumătate.

Unii s-au resemnat că vor pierde o parte din ziua liberă pe drum, alţii şi-au promis că dată viitoare vor veni cu trenul la munte. Turiştii dornici de mişcare s-au oprit în Braşov, să încerce tiroliana.

Parcul de aventură din Braşov este plin de turiştii care au vrut să scape de caniculă, dar şi să aibă parte de o porţie de distracţie. 300 de persoane se află acum pe traseu şi alte aproximativ 100 aşteaptă să intre.

Oamenii s-au aşezat la rând cu zeci de minute înainte de ora deschiderii. S-au înarmat cu răbdare, apă şi îngheţată. Odată intraţi, au început provocările.

Pentru 30 de lei, copiii şi, 40 de lei adulţii, timp de 3 ore, fiecare poate alege orice traseu îşi doreşte.

Câteva prietene au decis să vină la munte, pentru o zi în aer curat. Au luat trenul la 7 dimineaţă şi au ajuns mult mai repede decât cei care s-au urcat în maşini. Apoi, pentru tinere a început aventura. Cei mai în vârstă au căutat răcoarea la adăpostul copacilor.

Aglomeraţie a fost şi la Sinaia, unde zeci de oameni au ieşit la plimbare, în staţiunea de la poalele Bucegilor, pe două roţi.

Cum meteorologii au anunţat temperaturi caniculare şi pentru duminică, mii de turişti sunt aşteptaţi să ajungă pe Valea Prahovei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!