Hotelurile de pe litoral care fac bani chiar si toamna. Cum au reusit sa aiba grad de ocupare de 70%

Ultima actualizare: 10-10-2016 03:46

Daca va ganditi ca odata cu venirea toamnei este plictiseala mare, la mare, va inselati! Hotelurile de pe litoral au in continuare oaspeti.

Cei care si-au infiintat centre spa au camerele ocupate in proportie de 70 la suta, chiar si pe aceasta vreme mohorata. Aniella are 22 de ani si este din Bucuresti. Isi castiga existenta din actorie si modelling asa ca aspectul fizic conteaza foarte mult pentru ea.

Aniella: "Sunt o mare consumatoare de SPA-uri si in general le prefer pe cele de la mare deoarece au un efect pe termen lung. Cam la doua luni revin cu mare placere la mare."

Intr-un alt cabinet il intalnim pe Radu! Are 24 de ani si este programator. E venit la mare de cateva zile la un seminar.

Radu: "Lucrez in domeniul IT, petrec mult timp la calculator, de aici au plecat multe dureri de spate si venind la mare am primit aceste sesiuni de masaj de relaxare la spa si am inceput sa ma simt mai bine."

Maseuza: "Te rog frumos sa te relaxezi, simt muschii foarte incordati, mai ales aici, muschii trapezului, bucura-te de liniste."

La fel si Patricia care si-a organizat sederea la mare astfel incat sa imbine utilul cu placutul!

Patricia: "Sunt intre doua seminarii si in pauze ce poate fi mai relaxant decat o tura la spa. Jacuzzi, sauna, o sampanie rece si o priveliste minunata!"

Ionela Dragan, manager hotel: "Cei mai multi turisti in aceasta perioada sunt cei veniti pe business si corporate. Avem si activitati special organizate pentru acestia: sesiuni de spinning, aqua gym, pilates, full body training sau pur si simplu sesiuni de masaje."

Vinoterapie este de departe cea mai solicitata procedura de relaxare in centrele spa de la malul marii. Tehnica este simpla, iar efectul este de durata: 60 de minute petrecute intr-o cada cu apa aromatizata cu diferite soiuri de vin.

Irina: "Cum e vorba aia din batrani, cine face baie in vin, imbatraneste mai putin. Am zis sa testez aceasta terapie si pot sa spun ca este foarte aromata!"

Pe langa componentele de preventie, tratament sau relaxare o vacanta de spa si wellness trebuie sa includa si o serie de experiente culinare, asadar fiecare turist care ajunge intr-un spa la malul marii primeste un rasfat personalizat!

Hotelurile au si oferte cu pachete speciale pentru cupluri care vor beneficia de cine romantice si sericii spa care pornesc de la 730 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO