Primul weekend de vara la munte. Care au fost cele mai vizitate atractii turistice

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59

Primul weekend din aceasta vara a adus vreme frumoasa la munte si un val de turisti au umplut cararile Bucegilor, ca la o strigare.

De acum, sunt practicabile si toate potecile catre crestele muntilor, asa ca drumetii a vrut sa profite de peisajele spectaculoase de la altitudini mari. Si cum soarele a stralucit cu putere, cei care au pornit in excursii s-au ales si cu un bronz frumos de munte.

Cararile Bucegilor au fost pline sambata de turistii dornici sa se bucure de primul weekend autentic de vara. 20 de grade au aratat termometrele, iar cerul a fost senin, asa ca peisajele din departari au putut fi admirate in toata splendoarea lor.

Fie ca au urcat cu telecabina ori au parcurs potecile la pas sau chiar pe biciclete, turistii spun ca au avut parte de o zi de neuitat pe Platoul Bucegilor, la Babele, Sfinx sau la Varful Omu. Cei ajunsi pentru prima data aici s-au declarat fascinati.

„S-a intamplat ca intrarea in vara sa corespunda cu un timp frumos ceea ce la noi e de bun augur. Turistii pot veni pe munte pentru ca e o vremea ideala pentru drumetii. Acum schimbam bauturile de iarna cu racoritoarele”, spune Costel Juganaru, cabanier.

Meteorologii anunta ca si duminica va fi vreme frumoasa la munte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO