Ofertele de la Târgul de Turism al României. Unii au plătit cu magneți de frigider


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 20:26
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 20:25
Categorie: Stiri Turism

Cine are deja gândul la vacanţă poate găsi oferte bune pentru concediul de vară. Pe multe le puteţi consulta la Târgul de Turism al României, unde s-au adunat peste 300 de expozanţi.

Unii fac reduceri de până la 50 la sută, iar ca să-i atragă pe clienţi organizează la stand spectacole şi tot soiul de surprize.

Unii au stat la coadă pentru înghețată, alții ca să își facă tatuaje ori au plătit cu magneţi de frigider o parte din pachetul de vacanță.

Cosmin Marinov: „Cine vine cu 10 magneţi primeşte un discount de 100 de euro la orice pachet. Încă poţi alege hotelul pe care îl preferi. pentru că după februarie - martie hotelurile bune sunt pline."

Director agenţie: "Aş începe cu Grecia, pentru cine vrea să meargă 7 nopţi pe Riviera olimpului, să plătească 29 euro, dacă vrea şi transport se adaugă 55 euro.”

Oferte sunt însă pentru toate destinaţiile de vară preferate de români.

Ciprian Enea, consultant în turism: "Pentru Grecia, Turcia, Tunisia, Egipt pornesc de la 279 de euro de persoană, avion şi 7 nopţi de cazare plus mic dejun la 3 stele. Pentru Grecia, Bulgaria preţurile pornesc de la 20-15 euro pe noapte.”

Alţii mizează pe vacanţele de lux în ţară. Avem peste 10.000 de locuri de cazare de 5 stele în peste 19 judeţe.

Adi Voican, reprezentantul unei agenții de turism: "O vacanţă de sănătate şi de 5 stele în singurul complex din Băile Felix poate să ajungă la 1500-2000 lei cu multiple proceduri de sănătate sau de răsfăţ, SPA."

Tot la un astfel de eveniment îţi poţi face o idee despre ofertele existente pe piaţă şi să primeşti sfaturi de călătorie.

Cumpărarea unei vacanţe prin agenţiile de turism a devenit mult mai sigură datorită legii garanţiilor care a intrat în vigoare acum un an. Târgul îşi închide porţile duminică.

Tags: targ turism,

VIDEO PROTVPLUS.RO