Distracție în stațiunea Durău, la ”Serbările Zăpezii”. Cât costă o noapte de cazare


Ultimul update: Duminica 26 Ianuarie 2020 11:00
Data publicarii: Duminica 26 Ianuarie 2020 09:09
Categorie: Stiri Turism

Concerte în aer liber, reprezentaţii cu torţe, artificii şi multă distracţie pe pârtie. De asta au avut parte în acest sfârşit de săptămână turiştii de toate vârstele aflaţi în staţiunea Durău, din judeţul Neamţ.

Totul a fost pregătit special pentru oaspeţi, cu ocazia evenimentului "Serbările Zăpezii", aflat la a 4-a ediţie.

Una de succes, după cum spun organizatorii, care promit că şi weekend-ul viitor "se lasă" cu distracţie.

Odată cu lăsarea serii, pârtia Durău a devenit scena unui concert de excepție, iar turiștii prezenți la Serbările Zăpezii, au savurat fiecare moment.

După o porție de muzică bună, spectacolul s-a mutat pe zăpadă, unde salvamontiștii au executat o coborâre cu torțe, încheiată cu un foc de artificii.

Distracția a început, însă, încă din timpul zilei, atunci când, sub un soare blând, s-a dat startul concursului de slalom pentru copii.

Dacă cei mici au pus suflet în competiția de viteză, seniorii au preferat coborârile mai lente. Investițiile din ultimii 4 ani din stațiunea Durau au început să dea roade, iar turiștii au început să prindă încredere.

Turist: "Am mai fost și revin cu mare plăcere și constat modificări în bine. Pârtia e amenajată și are căi de acces modernizate. Ne bucură și o să revenim cu plăcere de fiecare dată când o să avem timp"

În fiecare an găsesc condiții din ce în ce mai bune, spun ei, pentru că în locul clădirilor vechi și dărăpănate au apărut hoteluri moderne, cu dotări occidentale.

Prețurile pentru două persoane variază între 75 și 150 de lei pentru o noapte de cazare.

 

Nervi și înjurături în parcarea de la Cota 1000 din Sinaia: ”Nesimțire totală!”
Muzeul etnografic, din vecinătatea Castelului Bran, riscă să dispară
Tot mai mulți români se înghesuie să cumpere vacanțe în avans pe litoralul românesc
VIDEO PROTVPLUS.RO