5.000 de oameni au petrecut Paștele la Băile Felix. Cât a costat distracția


Ultimul update: Luni 29 Aprilie 2019 20:45
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2019 17:49
Categorie: Stiri Turism

Peste 5.000 de oameni și-au petrecut Paștele în atmosfera relaxantă a Băilor Felix. Deși a fost mai mult vreme urâtă decât soare, hotelurile și pensiunile erau pline.

Iar apa termală i-a ajutat pe oaspeți să nu sufere de frig. Și, dacă n-a fost timp pentru plajă, a fost pentru distracție.

În fiecare zi, staţiunea a răsunat de sunetul muzicii şi al petrecerilor din bazinele termale. În apă de 38 de grade, cuvântul de ordine a fost relaxarea.

- Reporter: "Cum e la bulbuceală, acolo?"
- Tânăra: "Foarte bine!"

De altfel, pentru unii, masa de Paşte s-a întins lângă piscină.

Turist: "Multă sănătate, de la Băile Felix!"

Dumitru Fechete, directorul unui complex balnear: "Ne bucurăm, pentru că avem foarte mulţi turişti. Oamenii şi-au rezervat din timp, anul acesta, de prin luna februarie deja aveam rezervări pentru sejurul de Paşti şi de 1 Mai."

Turiştii au petrecut Pastele şi la Sovata, în centrul SPA cu apă sărată, la 36 de grade. Apa termală provine din Lacul Ursu, cunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice.

Turista: "Am auzit foarte mult despre beneficiile lacului şi de asta am hotărât să facem Pastele aici la Sovata."

Godra Arpad, reprezentant hotel: "Locurile de cazare s-au epuizat cu aproape o lună în urmă. Marea majoritate sunt familii cu copii."

Turist: "E şi apa caldă şi sărată fiecare găseşte ce îi place, staţiunea e frumos amplasată, preţurile sunt rezonabile, noi suntem aici la patru stele. Venim din Oradea, la Felix a comparabil."

Turist: "E frumos schimbat în bine, tratamentul este bun, este frumos pentru că s-a construit, s-a recondiţionat, s-au făcut multe. Am mai circulat şi în alte ţări, Elveţia, Austria şi văd asemănări."

Pe lângă băile sărate, oaspeţii fac şi tratamente de relaxare sau împachetări cu nămol. Pentru un sejur de trei zile în staţiune au plătit între 690 şi 1000 de lei.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Tradiționalul grătar din a doua zi de Paște. Turiștii din China au preluat obiceiul
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu
La un pas de tragedie. Filmul accidentului din Capitală cu autobuzul STB
VIDEO PROTVPLUS.RO