Simona Halep își va prezenta trofeul câștigat la Roland Garros, luni, pe Arena Națională


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 10 Iunie 2018 22:30
Categorie: Stiri Sport
Simona Halep

Simona Halep va prezenta, luni, la ora 20:00, pe Arena Națională din capitală, trofeul câștigat la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru Toți, în parteneriat cu Federatia Română de Tenis, iar intrarea va fi liberă pentru toți cei care vor să o felicite pe Simona Halep.

Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru Toți, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează mâine, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezența românilor trofeul Roland Garros! Toți cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt așteptați la Arena Națională! Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă”, se arată într-un comunicat.

Toți cei care vor să o vadă pe Simona Halep sunt așteptați la Arena Națională. Accesul va fi permis de la ora 18:00.
 

Simona Halep revine în România, luni, din Franţa, unde a câştigat titlul la Roland Garros.

Ea va sosi cu o cursă Tarom, care ajunge la ora 16:15, urmând a fi întâmpinată de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, conform news.ro.

Simona Halep, numărul 1 WTA, a câștigat, sâmbătă, la Paris, primul titul de Grand Slam din carieră, la turneul Roland Garros.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO